ASU Poli se întărește cu încă un jucător de la concitadina ACS Poli. Mijlocașul care a devenit a 10-a achiziție a verii pentru trupa lui Andone

ASU Poli se întărește cu încă un jucător de la concitadina ACS Poli.** Mijlocașul care a devenit a 10-a achiziție a verii pentru trupa lui Andone

Cu mai puțin de o săptămână până la startul noului sezon al Ligii 2, ASU Poli a reușit să perfecteze încă un transfer, al zecelea în această perioadă de vară. Noua achiziție a alb-violeților vine de la concidadina ACS Poli și este un mijlocaș cu experiența Ligii 1.

Adrian Poparadu a evoluat în ultimele cinci sezoane pentru ACS Poli și a acceptat să vină la rivala ASU Poli după ce antrenorul Ionuț Popa nu l-a inclus în lotul pentru noul campionat al Ligii 1. De la ACS, echipa lui Bogdan Andone l-a mai adus în această vară și pe mijlocașul Alin Ignea.

În campionatul trecut, Poparadu a evoluat foarte puțin pentru ACS Poli în Liga 1, în doar 11 meciuri, în șapte dintre ele începând ca titular.

„Adrian Poparadu s-a născut la 13 octombrie 1987 la Timișoara și a început fotbalul la Poli. A fost cooptat în lotul lărgit al primei echipe în 2006, bifând un an mai târziu primul joc în eșalonul de elită, într-un derby pierdut de alb-violeți pe terenul rivalei UTA, cu 2-1. În primii săi ani la seniorii lui Poli, a evoluat la echipa-satelit, dar și sub formă de împrumut la FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău și CS Otopeni. Din 2012 până în vara acestui an, a evoluat la ACS Poli, alături de care a participat la trei ediții ale Ligii 1.

În cariera sa, Adrian Poparadu a adunat 55 de meciuri la nivelul primului eșalon, în vreme ce la Liga a 2-a are 128 de apariții și 4 goluri. În ediția trecută a primei divizii, a strâns 11 apariții pentru ACS Poli, dintre care 7 ca titular.

Pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, cota de piață a lui Adrian Poparadu e de 100.000 de euro. Suma maximă la care era cotat mijlocașul timișorean a fost de 450.000 de euro, în 2011″, sună prezentarea Druckeriei pentru noua achiziție a Politehnicii.

În această campanie de achiziții, ASU Poli i-a mai adus pe Emanuel Fișteag, Ionuț Coadă, Raul Krausz, Alin Ignea, Cornel Predescu, Ionuț Plămadă, Florin Lazea, Marius Staicu și Alin Crișanov. Antrenorul Bogdan Andone anunța că își mai dorește un fundaș central.

Vineri seară, ASU Poli și-a prezentat lotul de jucători și stafful tehnic și administrativ la terasa D”Arc din Piața Unirii, în fața suporterilor.

Pe aceeași temă