ASU Poli s-a distrat cu încă un adversar din Liga 4, unul împotriva căruia Olimpia a obținut doar un egal. Ce spun timișorenii despre situația lui Alex Birău

ASU Poli s-a distrat cu încă un adversar din Liga 4, unul împotriva căruia Olimpia a obținut doar un egal.** Ce spun timișorenii despre situația lui Alex Birău

De marți în cantonament la Săcele, ASU Poli a desfășurat deja primul amical în stagiul de pregătire din județul Brașov. Echipa timișoreană antrenată de Bogdan Andone a jucat miercuri seară cu Precizia Săcele, o echipă din Liga a 4-a, pe care a învins-o cu 7-0. Cu același club a remizat, scor 1-1, zilele trecute Olimpia Satu Mare, iar mai înainte brașovenii pierdeau cu 0-3 cu AFC Hermannstadt.

După 11-0 cu Unirea Jimbolia, 10-0 de Avântul Periam și 5-2 cu Timișul Șag, meciuri jucate la Timișora, ASU Poli și-a continuat miercuri seria amicalelor împotriva unor adversari de nivel mult mai scăzut. Potrivit Druckeria, în prima repriză a testului cu brașovenii, două dintre noutățile Politehnicii din această vară au reușit să înscrie. Mai întâi, Alin Ignea a deschis scorul, pentru ca apoi să vină rândul atacantului Marius Staicu să scuture plasa adversă. Scorul primei reprize a fost stabilit de Ioan Mera. În partea secundă, ambele combatante au schimbat liniile, însă tot alb-violeții au fost cei care au marcat. S-a încheiat 7-0 pentru timișoreni, care au mai punctat în repriza a doua prin Răzvan Ghinescu, Darius Neamțu, Cătălin Bădăuță și Marco Giuricici.

Antrenorul Bogdan Andone a început partida de ieri tot într-o așezare 4-3-3: Gakos – Bilia, Mera, Coadă, Taub – Țugui, Lazea, A. Ignea – I. Plămadă, M. Staicu, Ghinescu. Au mai intrat: Fișteag – Motreanu, Turda, Bîte, Măd. Stancu, Neamțu și Bădăuță.

Următorul amical al timișorenilor în stagiul brașovean va avea loc sâmbătă, de la ora 10:00, în compania echipei AFC Hărman, care a ratat în prelungirile ultimului meci al sezonului trecut promovarea în Liga 2.

Birău „nu e capitol închis” pentru ASU Poli

Altfel, ASU Poli a confirmat după două zile că din lotul deplasat în cantonamentul de la Săcele nu face parte Alexandru Birău, jucător care se regăsea în lotul de 22 enumerat înainte de plecarea spre Brașov. Mijlocașul despre care Liga2.ro a scris că a refuzat să meargă cu echipa în județul Brașov din cauza unor nemulțumiri legate de noua ofertă contractuală primită încă e la Timișoara. Druckeria scrie că în aceste zile continuă discuțiile cu jucătorul, care „nu e capitol închis”, după cum precizează team-managerul Aurelian Băbuțan.

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Druckeria

Pe aceeași temă