ASU Poli pregătește al șaptelea transfer, tot un jucător din Liga 3. „E o opțiune bună pentru mine și totodată o șansă să joc la nivel superior”

ASU Poli pregătește al șaptelea transfer, tot un jucător din Liga 3.**

ASU Poli a făcut șase achiziții până în acest moment și se pregătește de cea de-a șaptea. Va fi tot un jucător adus din Liga 3, ca majoritatea celor cu care a semnat deja, semn că echipa suporterilor timișoreni va merge pe un buget low-cost cel puțin în prima parte a noului sezon al Ligii 2. 

Antrenorul Cosmin Petruescu mai are nevoie de un portar, de fundași laterali, fiindcă nu are acum niciunul în lot, mijlocași laterali și un atacant. Iar pentru flancul stâng al apărării e aproape să aducă un puști de la Industria Galda, echipă care a terminat pe locul 5 în Seria a 5-a a Ligii 3.

Ioan Boancă (19 ani) este dorit de Petruescu la ASU Poli, acesta urmând să se prezinte la reunirea „alb-violeților” de luni, 2 iulie, scrie ziarul Unirea. Antrenorul îl urmărea pe fundaș încă din perioada în care era pe banca celor de la CSM Lugoj, însă atunci nu a reușit să-l achiziționeze.

Titular indiscutabil la Industria Galda în ultimele trei sezoane, în postura de junior, jucătorul format de Unirea Alba Iulia a marcat în sezonul trecut în două rânduri. Boancă mai are contract încă un sezon cu echipa din Alba, dar speră să găsească înțelegere în privința transferului, fiind trecerea la Liga 2 reprezintă un pas în față în cariera sa.

„La Galda m-am simțit excelent, dar este timpul să îmi propun o nouă provocare. ASU Poli este o opțiune bună pentru mine și totodată o șansă să joc la nivel superior. Liga a 2-a este altceva, un pas înainte și mi-aș dori să evoluez pentru ASU Poli, echipa ce impresionează prin suporterii săi. Contează foarte mult faptul că mă dorește antrenorul”, a spus, pentru ziarul Unirea, jucătorul curtat și de Academica Clinceni în această perioadă.

Până acum, ASU Poli i-a achiziționat pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea, Rareș Murariu, Raul Vidrișan (pe aceștia doi i-a împrumutat de la Viitorul) și Tamas Szasz.

Pe aceeași temă