ASU Poli negociază tare pentru atac! Golgheterii de la UTA și Olimpia, în discuții cu echipa suporterilor timișoreni

Bogdan Andone și stafful său caută întăriri pentru compartimentul ofensiv al ASU Politehnica și se orientează spre jucători care s-au făcut remarcați în prima parte a sezonului Ligii 2. Clubul alb-violet timișorean poartă negocieri cu Olivier Lusamba și Daniel Florea, iar stadiul discuțiilor este destul de avansat.

Lusamba a fost golgheterul Olimpiei Satu Mare, formație aflată pe marginea prăpastiei. Atacantul are 24 de ani și are cetățenie franceză și congoleză. Este format la Nancy și a mai trecut pe la Ciudad Real, Guijuelo (Spania), Sedan, Amneville, Boulogne (Franța) Leuven, Eendracht (Belgia), SAS Epinal (Franța) și la Satu Mare. În tricoul Olimpeii a adunat 20 de prezențe, dintre care 18 apariții ca titular, și a marcat 8 goluri.

Timișorenii sunt în discuții avansate și cu Daniel Florea, care însă va semna cu Timișoara doar dacă nu va găsi un angajament în străinătate. Jucătorul care va împlini în vară 30 de ani a debutat la seniori la Farul, după care a trecut pe la Callatis, Delta Tulcea, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, cu care a devenit campion al României, și UTA, de care și-a reziliat contractual în urmă cu puțin timp. Pentru UTA, Florea a marcat 6 goluri în 9 meciuri campionat și alte două goluri în două jocuri de Cupa României. Atacantul era, de asemenea, golgheterul fostei sale echipe.

ASU Poli se află pe locul 5 în Liga 2, cu 36 de puncte, șase puncte în spatele Chindiei, echipa care se află pe locul de baraj de promovare. Până acum, timișorenii nu au anunțat oficial niciun transfer.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă