ASU Poli e pe punctul de a bifa un nou transfer. Brîndescu trage concluziile după testul cu Luceafărul

ASU Poli e pe punctul de a bifa un nou transfer.** Brîndescu trage concluziile după testul cu Luceafărul

ASU Poli a obținut o victorie de moral în fața colegei de campionat Luceafărul Oradea, scor 2-1. Desfășurat totuși în condiții improprii, pe un gazon sintetic acoperit cu un strat gros de zăpadă, antrenorul timișorenilor, Sorin Brîndescu spune că jocul a contat mai mult ca efort, deoarece fotbal s-a jucat mai puțin. De ceea ce se temea nu a scăpat însă. Fundașul Telescu a suferit o accidentare în minutul 60, în ultima jumătate de oră a meciului tehnicianul luând decizia de a își lăsa echipa în inferioritate numerică pentru a vedea cum se comportă jucătorii săi.

„Nu e relevant rezultatul de astăzi. Am fost dezamăgiți de starea terenului, dar probabil că nici gazdele nu au nicio vină, deoarece azi noapte a nins intens. Poate că azi se putea aranja un pic terenul. S-a pus problema integrității jucătorilor, mă pregăteam să spun că e bine că n-am ieșit cu accidentări, însă Telescu a suferit o întindere în minutul 60 și nu a mai putut reveni. A fost un antrenament util, în condiții de adversitate. Fotbal a fost mai puțin. E bine pentru moralul nostru că am câștigat, deși nu rezultatul e important, ci efortul depus astăzi. Doar atât puteam urmări astăzi, efortul depus…”, a declarat, pentru Druckeria, Sorin Brîndescu.

Filip va fi testat în continuare, cu Gorovei se dorește semnarea contractului

În a doua repriză a testului cu Luceafărul, ASU Poli l-a testat și pe tânărul portar Ricardo Filip (19 ani). „Este junior, a fost propus de cei de la CSS Turnu Severin, iar în această săptămână susține probe la noi. Nu ne-am putut baza astăzi pe Gakos, pentru că a avut examen la facultate și l-am învoit. A fost astfel o oportunitate să îl vedem pe Filip în toată repriza secundă. Ne vom decide în zilele următoare dacă va rămâne la noi sau nu”, a mai spus Brîndescu, care a admis că și-l dorește pentru partea a doua a sezonului pe mijlocașul ofensiv Răzvan Gorovei (22 ani): „Gorovei nu s-a antrenat în ultimele zile de cantonament, dar de când s-a întors, de luni, a reintrat în programul normal al echipei. E cert că ne dorim o colaborare, și noi, și el”.

Până acum, timișorenii au semnat cu Ioan Mera, Adrian Ungureanu și Bogdan Nicolescu.

Altfel, ASU Poli va disputa la finalul acestei săptămâni două meciuri de pregătire. Sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, va primi vizita formației de Liga a 3-a CSM Lugoj, iar duminică de deplasează în Ungaria pentru un amical cu Szeged 2011, organizat pe moderna bază de la Gyula.

Foto: Druckeria

Pe aceeași temă