ASU Poli e aproape să semneze cu încă doi jucători: un portar și un atacant

ASU Poli e aproape să semneze cu încă doi jucători:** un portar și un atacant

ASU Poli a semnat în această iarnă contracte cu trei jucători și e aproape să transfere încă doi pentru partea a doua a sezonului. După Ioan Mera, Adrian Ungureanu și Bogdan Nicolescu, clubul timișorean aproape că a bătut palma și cu portarul Victor Gârlea și atacantul Răzvan Gorovei.

În stagiul de pregătire din stațiunea Băile Herculane, ASU Poli i-a avut în pregătire, pe lângă polivalentul Bogdan Nicolescu, și pe atacantul Răzvan Gorovei (foto, în stânga), portarul Victor Gârlea, juniorul Vlad Bâte și mai mulți juniorii B ai clubului.

Răzvan Gorovei, care e ușor accidentat, nu va putea fi testat și în amicalul de sâmbătă, însă e dorit de antrenorul Sorin Brîndescu după ce i-a lăsat o impresie bună, astfel că e așteptat din nou la Timișoara de luni. Pentru moment, acesta este plecat la Iași, iar la revenirea în Banat va fi supus unor investigații medicale amănunțite înainte să semneze contractul.

„Am vorbit cu impresarul lui, care mi-a promis că, din punct de vedere financiar, sigur ne vom înțelege. Și Sorin (n.r. – Brîndescu) a stat de vorbă cu Gorovei. Singura problemă este că de vreo trei zile nu a mai făcut antrenament, simte o oarecare jenă la tendon. El a avut în trecut unele probleme, de aceea a și dispărut un timp din fotbalul mare, din cauza unei accidentări. În acest moment e acasă, la Iași, va lipsi la meciul cu Bekescsaba, dar se va întoarce luni. Nu ne grăbim în cazul lui, cu toate că antrenorul îl dorește. El urmează să facă niște investigații amănunțite la Timișoara, pentru a vedea dacă e vorba despre o recidivă a vechii accidentări sau durerile au apărut doar din cauza terenurilor tari”, a spus, pentru Druckeria, managerul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu.

Victor Gârlea a evoluat în tur la Dacia Unirea Brăila și va fi achiziționat pentru a-i crea concurență lui Markos Gakos. În plus, alb-violeții vor continua căutările și pentru a aduce un al treilea goalkeeper în lot.

Altfel, ASU Poli a revenit de miercuri seară la Timișoara după cantonamentul de la Băile Herculane, jucătorii au primit liber joi, iar sâmbătă vor juca al doilea amical al perioadei de pregătire. Pe 4 februarie, bănățenii vor primi vizita, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, cu începere de la ora 14:00, echipei Békéscsaba 1912 ElÅ‘re, care ocupă locul al patrulea în al doilea eșalon al Ungariei.

Pe aceeași temă