ASU Poli a realizat al doilea transfer de la numirea noului antrenor. Jucătorul a mai evoluat la gruparea timișoreană

ASU Politehnica Timișoara a realizat al doilea transfer în această perioadă de vacanță, tot la dorința noului antrenor principal Cosmin Petruescu. După atacantul Bogdan Bozian (30 de ani), venit de la aceeași echipă din Liga 3, CSM Lugoj, la formația alb-violetă a ajuns și Bogdan Nicolescu (28 de ani). Mijlocașul, care a mai evoluat la Poli în urmă cu un an, a jucat ultima dată tot la gruparea de unde vine Petruescu și Bozian.

Alb-violeții au bătut palma cu Bogdan Nicolescu, un jucător care vine de la CSM Lugoj și care poate acoperi posturile de fundaș central și mijlocaș la închidere. Jucătorul de 28 de ani a mai trecut pe la Politehnica în returul ediției 2016/2017 a Ligii a 2-a, apoi a plecat din nou în Islanda, la Ægir. În a doua jumătate a sezonului 2017/2018, a jucat sub comanda lui Cosmin Petruescu la Lugoj, pentru care a și marcat un gol.

Pentru ASU Politehnica a jucat în 11 meciuri, toate ca titular. Potrivit Druckeria, fotbalul l-a început la CSS Lugoj chiar sub îndrumarea actualului antrenor al Politehnicii, Cosmin Petruescu. Ulterior, a mai jucat pentru Auxerre Lugoj, CSM Lugoj, CS Dumbrăvița, AC Recaș, Ribaroja, Sporting Requena, CD Acero (Spania), Leiknir F și Ægir (Islanda).

La echipa timișoreană vor continua și jucători: Dănuț Bilia, Ioan Mera, Ionuț Coadă, Adrian Poparadu, Răzvan Ghinescu și Ionuț Plămadă.

Altfel, ASU Poli se reunește abia pe 2 iulie.

Foto: Emanuel Titus Ilieși (Druckeria)

Pe aceeași temă