ASU Poli a încheiat o primă săptămână de pregătire. Cine a plecat și cine a mai venit în lotul timișorenilor. Se așteaptă răspuns la ofertele transmise către doi jucători

Nou-promovata în Liga 2, ASU Politehnica, a pus punct în această dimineață primei săptămâni de pregătire cu un trial susținut pe gazonul Bazei 2 a Universității Politehnica din Timișoara. Dacă la reunire au fost prezenți 45 de jucători, între timp unii au plecat, iar alții au venit în probe, la antrenamentul de astăzi lotul fiind format din 42 de jucători.

Printre jucătorii care au plecat deja de la ASU Poli se numări stranierii Nassar Waleed (Kuwait) și Aldo Ibraj (Albania), Octavian Drăghici, dar și Narcis Damian, care preferă să rămână în ligile inferioare, iar noutățile sunt Gabriel Siminic (fundaș, 30 ani, Șoimii Pâncota), Eduard Găină (portar, 16 ani, LPS Banatul), Bogdan Mărcuți (fundaș dreapta, 18 ani, CFR Timișoara), Gabriel Gânju (mijlocaș de bandă, 19 ani, ACS Poli), Adrian Ștefan (mijlocaș de bandă, 27 ani, CS Dumbrăvița) și Denis Băban (mijlocaș, 18 ani, Becicherecu Mic).

„Am început cu vreo 45, unii au plecat, au venit alții, astăzi am mai triat și ușor ușor ne apropiem de lotul care pleacă în cantonament. Mi-am făcut o părere foarte clară, la unii jucători am mai renunțat, cei care mi-au plăcut urmează să vedem dacă ne înțelegem și cu partea financiară. Mai sunt discuții. Nu renunț la mulți dintre cei de azi. De-a lungul săptămânii s-a renunțat la unii, alții au plecat, poate nemulțumiți… Cei care nu au fost azi nu mai sunt și urmează să tot triem. Unii sunt valoroși, ni-i dorim, dar nu ne înțelegem financiar și toată lumea știe că noi trăim ajutorul suporterilor și condițiile financiare sunt limitate. Nu putem să satisfacem pretențiile unor jucători… Nu prea mai pot apărea mari surprize, dar selecția e continuă în sport”, a spus, pentru pressalert.ro, antrenorul Sorin Brîndescu.

Brîndescu a recunoscut și ofertele pe care clubul le-a făcut jucătorilor Gabriel Siminic și Bogdan Străuț, din partea cărora se așteaptă un răspuns: „Au fost discuții, așteptăm răspunsul lor, clubul le-a făcut o ofertă”.

6 amicale din 8 stabilite deja

Cât privește stagiul de pregătire, până în 1 iulie, data începerii cantonamentul de 10 zile de la Bekescsaba, Ungaria, ASU se va pregăti pe plan local, perioadă în care își va definitiva în mare lotul de jucători. Timișorenii și-au stabilit și programul de jocuri amicale.

Lista amicalelor pe care ASU Politehnica le va susține înaintea debutului în liga secundă:

5 iulie – Bekescsaba II (L3, Ungaria)
7 iulie – Bekescsaba II (L3, Ungaria)
9 iulie – Elore Bekescsaba (L2, Ungaria)
13 iulie – Szeged 2011 FC (L2, Ungaria)
17 iulie – ASA Târgu Mureș (L1, neconfirmat)
20 iulie – Luceafărul Oradea (L2)
23 iulie – adversar nestabilit
24 iulie – Radnicki Sutjeska (L4, Serbia)

Lotul prezent la antrenamentul de sâmbătă:

portari: Fișteag, Gkakos (ex-Grecia 2), A. Constantinescu (P. Neamț), Gîrlea (Chindia), Mitrea (Ineu);
fundași: Stefanovici, Biriș, Zdrențan (Ineu), Taub, Stoian (Sebiș), Siminic (Pâncota), Bg. Străuța (FCM Baia Mare), Gălan, Todorov, Vlădia (Lugoj), Telescu (Mama Mia), Magda (ex-Bihor), Ciobanu (Juventus Buc.);
mijlocași: Vucea, Birău, Ad. Ștefan (Dumbrăvița), Șt. Blănaru (Giarmata), Ghinescu, Peter, Tăut (M. Ciuc), Niță (Mama Mia), Gânju (ACS Poli), M. Stancu, Bilia, D. Constantinescu (TSV Berg), Berivoiescu (Banatul), Țugui, Giuricici, D. Codrea, M. Marin, Al. Costea (Metalul), Bâtă (Banatul), D. Băban (Mama Mia);
atacanți: Bădăuță, Sulea, Modan (Chișineu Criș), Dumiter (Giarmata).

Foto: PressAlert

Pe aceeași temă