ASU Poli a împrumutat de la Viitorul un portar și așteaptă legitimarea unui fundaș sârb

ASU Poli a împrumutat de la Viitorul un portar** și așteaptă legitimarea unui fundaș sârb

În ultimele zile de transferuri, ASU Poli își întărește unul dintre posturile unde antrenorul Bogdan Andone este nemulțumit. Clubul timișorean a reușit astăzi să-l împrumute pentru un sezon, de la campioana Viitorul, pe tânărul portar Cosmin Dur-Bozoancă (19 ani). Stafful tehnic așteaptă în continuarea jucători noi și în defensivă.

Nemulțumit că ASU Poli primește multe goluri, Andone a cerut de urgență încă un portar care să le creeze concurență lui Markos Gakos și Emanuel Fișteag. Nu a avut de așteptat prea mult, fiindcă alb-violeții au ajuns la un acord cu Viitorul pentru împrumutul lui Cosmin Dur-Bozoancă. Tânărul portar de 19 ani, născut pe 15 februarie 1998 la Brașov, a fost format la Academia Gheorghe Hagi și e considerat unul dintre cei mai talentați portari produși la școala de fotbal a „Regelui”. În ultimele sezoane, a activat la echipa secundă a Viitorului, care până în această vară și-a desfășurat activitatea în Liga a 3-a, iar acum s-a desființat cu doar câteva zile înainte de startul noului campionat. Dur-Bozoancă a făcut parte, de asemenea, din lotul pe care Viitorul l-a utilizat în ultimele două ediții ale UEFA Youth League, competiție echivalentă cu Champions League la nivel juvenil. În plus a fost și internațional de juniori al României, având în trecut convocări la reprezentativa Under 17.

Cosmin Dur-Bozoancă a ajuns marți aseară la Timișoara, iar în această dimineață a efectuat primul antrenament sub comanda lui Bogdan Andone.

Altfel, ASU Poli așteaptă în aceste zile și încheierea problemelor birocratice în ceea ce-l privește pe fundașul sârb Borislav Topic, jucător care se pregătește de o perioadă sub comanda lui Andone. Timișorenii așteaptă actele pentru permisul de muncă al lui Topic, un fotbalist de 33 de ani care în România a mai evoluat la FCM Târgu Mureș.

În altă ordine de idei, ASU Poli joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 17:00, cu CS Mioveni.

Foto: Druckeria

Pe aceeași temă