ASU Poli a împrumutat de la Viitorul un portar și așteaptă legitimarea unui fundaș sârb

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2017, 12:50 Actualizat: 30 Aug. 2017, 12:54 Bursa transferurilor
ASU Poli a împrumutat de la Viitorul un portar  și așteaptă legitimarea unui fundaș sârb

În ultimele zile de transferuri, ASU Poli își întărește unul dintre posturile unde antrenorul Bogdan Andone este nemulțumit. Clubul timișorean a reușit astăzi să-l împrumute pentru un sezon, de la campioana Viitorul, pe tânărul portar Cosmin Dur-Bozoancă (19 ani). Stafful tehnic așteaptă în continuarea jucători noi și în defensivă.

Nemulțumit că ASU Poli primește multe goluri, Andone a cerut de urgență încă un portar care să le creeze concurență lui Markos Gakos și Emanuel Fișteag. Nu a avut de așteptat prea mult, fiindcă alb-violeții au ajuns la un acord cu Viitorul pentru împrumutul lui Cosmin Dur-Bozoancă. Tânărul portar de 19 ani, născut pe 15 februarie 1998 la Brașov, a fost format la Academia Gheorghe Hagi și e considerat unul dintre cei mai talentați portari produși la școala de fotbal a „Regelui”. În ultimele sezoane, a activat la echipa secundă a Viitorului, care până în această vară și-a desfășurat activitatea în Liga a 3-a, iar acum s-a desființat cu doar câteva zile înainte de startul noului campionat. Dur-Bozoancă a făcut parte, de asemenea, din lotul pe care Viitorul l-a utilizat în ultimele două ediții ale UEFA Youth League, competiție echivalentă cu Champions League la nivel juvenil. În plus a fost și internațional de juniori al României, având în trecut convocări la reprezentativa Under 17.

Cosmin Dur-Bozoancă a ajuns marți aseară la Timișoara, iar în această dimineață a efectuat primul antrenament sub comanda lui Bogdan Andone.

Altfel, ASU Poli așteaptă în aceste zile și încheierea problemelor birocratice în ceea ce-l privește pe fundașul sârb Borislav Topic, jucător care se pregătește de o perioadă sub comanda lui Andone. Timișorenii așteaptă actele pentru permisul de muncă al lui Topic, un fotbalist de 33 de ani care în România a mai evoluat la FCM Târgu Mureș.

În altă ordine de idei, ASU Poli joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 17:00, cu CS Mioveni.

Foto: Druckeria

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2017, 12:50 Actualizat: 30 Aug. 2017, 12:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă