ASA Târgu Mureș nu se va baza nici pe Bănel Nicoliță în Liga 2. Transfer neașteptat pentru mijlocaș pe final de carieră

ASA Târgu Mureș nu se va baza nici pe Bănel Nicoliță în Liga 2.** Transfer neașteptat pentru mijlocaș pe final de carieră

Retrogradată în Liga 2, ASA Târgu Mureș nu va mai conta în noul sezon pe o serie de jucători pe care s-a bazat în Liga 1. Unul dintre ei este Bănel Nicoliță. Fostul stelist va avea parte de o nouă aventură în afara țării, la 32 de ani. Mijlocașul s-a transferat în Cipru, la Aris Limassol.

Liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș, Bănel Nicoliță bifează o nouă țară în cariera sa de fotbalist, după Franța și România. Aris Limassol este destinația din această vară a mijlocașului, acolo unde îl va întâlni pe un alt român, titularul postului de fundaș stânga din naționala U21 a României, Andrei Radu.

Nicoliță a evoluat în 19 meciuri, toate ca integralist, la ASA târgu Mureș, echipă pentru care a înscris și 2 goluri.

ASA Târgu Mureș l-a înregimentat pe Nicoliță la începutul anului 2017, direct din Liga 4, acolo unde mijlocașul a jucat pentru echipa din orașul natal și unde e manager general, CS Făurei.

De-a lungul carierei, Nicoliță a mai evoluat la: Dacia Unirea Brăila, Poli AEK, Steaua, Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul, CS Făurei și ASA Târgu Mureș.

350.000 de euro a ajuns să valoreze Bănel

3 milioane de euro a fost vârful cotei sale, pe vremea când evolua pentru Steaua și Saint-Etienne

Pe aceeași temă