ASA Târgu Mureș a dat lovitura: Buhăescu e ultima noutate!

ASA Târgu Mureș a dat lovitura:** Buhăescu e ultima noutate!

Gruparea antrenată de Edi Iordănescu a mai bifat două transferuri înainte de începerea noului sezon al Ligii a II-a. Astfel, atacantul Vasile Buhăescu și fundașul central Valter Heil vor evolua în sezonul viitor în tricoul echipei ASA Târgu Mureș.

Buhăescu, în vârstă de 25 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Concordia Chiajna, Poli. Iași sau FC Vaslui, fiind împrumutat la Târgu-Mureș, de către formația vasluiană. Valter Heil, în vârstă de 23 de ani, a mai jucat la Olimpia Satu Mare și FC Vaslui și a venit tot sub formă de împrumut.

Cei doi jucători completează o campanie fructuoasă de achiziții a mureșenilor care a inclus revenirea lui Bumba, dar și transferuri interesante precum Alaverdashvili, Salem, Patriche, Onicaș sau Alin Roman.

Conferință de presă a tandemului Stanciu – Iordănescu

Mâine, 6 septembrie, de la ora 11.00, conducerea clubului invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă. Vor participa: Daniel Stanciu – director general și Edi Iordănescu – antrenor principal, întâlnirea urmând a avea loc la Academia de Sport, din complexul Weekend.

În cadrul conferinței de presă vor fi înmânate și acreditările de presă pentru sezonul 2013/2014, jurnaliștilor care au solicitat acest lucru.

Pe aceeași temă