ASA a perfectat transferul a patru jucători! Stanciu anunță încă trei achiziții „cu experiență în Liga I”

ASA a perfectat transferul a patru jucători!** Stanciu anunță încă trei achiziții

ASA Târgu Mureș a anunțat în această seară perfectarea a patru transferuri. Laszlo Sepsi, Ioan Hora, Claudiu Voiculeț (toți de la CFR Cluj) și Bobi Verdeș (de la Gloria Buzău) vor evolua în retur sub conducerea lui Ioan Ovidiu Sabău. Venirea jucătorilor la echipa transilvăneană nu este o noutate, liga2.ro scriind despre interesul pentru jucătorii CFR-ului încă de la începutul anului, iar despre Verdeș de săptămâna trecută.

Astăzi, ASA a bătut palma și cu fotbaliștii, după ce oficialii cluburilor implicate în această tranzacție se înțeleseseră în urmă cu câteva zile.

„Așa cum am promis, în cursul zilei de astăzi am avut răspunsul final al celor trei jucători. Ne-am înțeles cu Sepsi, Hora și Voiculeț, iar ei vor evolua pentru ASA până în vară. Prin aducerea lor la Târgu Mureș am urmărit întărirea lotului pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. Sunt jucători cu experiență care sunt sigur că ne vor ajuta foarte mult. Pot să vă spun că, în zilele următoare, vom finaliza transferurile a încă doi-trei jucători cu experiență în Liga I” a spus Daniel Stanciu, director general ASA Târgu Mureș, citat de site-ul oficial al mureșenilor.

Sepsi, Hora și Voiculeț vor intra de luni în programul de pregătire al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău. Verdeș s-a alăturat lotului încă de marți șia efectuat și vizita medicală.


Pentru fundașul Sepsi Laszlo (26 ani) această mutare reprezintă o revenire la Târgu Mureș, el evoluând pentru FCM în sezonul 2011-2012.

Ioan Hora (25 ani) este mijlocaș și a mai evoluat la formațiile UTA Arad și Gloria Bistrița.

Claudiu Voiculeț (28 ani) este tot mijlocaș și a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipele FCM Târgoviște, Farul, Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Târgu Jiu.

Atacantul Bobi Verdeș (33 ani) vine de la Gloria Buzău, acolo unde a înscris în prima parte a campionatului 11 goluri. Mai mult, acesta a reușit 5 „duble” în partidele cu Rapid CFR Suceava, Dunărea Galați, Unirea Slobozia, CF Brăila și Farul Constanța. De-a lungul carierei, Verdeș a mai evoluat la formațiile Pandurii, U Craiova, Progresul București, Oțelul, FC Argeș, Unirea Alba Iulia și Chindia Târgoviște.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Mircea ROȘCA (Mediafax)

Pe aceeași temă