Artiom Karamyan a debutat la Buftea!: „Vreau să ajung din nou în Liga 1”

Artiom Karamyan a debutat la Buftea!:**

UPDATE: După despărțirea de Chiajna, frații Karamyan au ajuns la Buftea, unde antrenor secund este fostul coechipier al acestora de la Rapid, Vali Bădoi. Deși se pregătesc de ceva timp cu ilfovenii, pentru meciul cu Dunărea Galați a fost disponibil doar Artavazd Karamyan, care a debutat cu o pasă de gol, la prima apariție în tricoul echipei din Buftea.

La final armeanul a vorbit despre cum a ajuns la noua sa echipă, dar și despre ce obiective are odată cu venirea la Buftea. Se pare că acesta a păstrat legătura cu Vali Bădoi și după perioada în care au fost coechipieri la Rapid, iar secundul ilfovenilor le-a întins o mână de ajutor celor doi frați.

„Am vorbit cu Vali Bădoi, știam că e antrenor aici. El mi-a spus să vorbesc cu Giani (n.r. Kiriță) și apoi totul a venit de la sine. Am venit să joc, pentru că vreau să ajung din nou în Liga I. Vreau să îmi revin la forma cea mai bună, și sper ca alături de această echipă să ajungem cât mai sus, de ce nu și în Liga I.”, a spus armeanul la finalul meciului cu Dunărea Galați, încheiat 2-2.

67 de minute a jucat Artavazd Karamyan la primul meci pentru ACS Buftea.


Mult discutatul transfer al fraților Karamyan la Buftea s-a concretizat cel puțin pe jumătate. Astfel, Artiom și-a pus deja semnătura pe un contract cu echipa ilfoveană și și-a făcut deja debutul în formula de start a buftenilor. Reveniți pe arena din orașul Buftea, după un exil pe suprafețele de joc din complexul FRF, ilfovenii au debutat cu dreptul în meciul cu Dunărea Galați.

Dumitrescu și apoi Bîtfoi au punctat pentru 2-0, stabilind scorul pauzei. Armeanul Karamyan și-a adus un aport major la acest rezultat de după primele 45 de minute, fiind autorul centrării din care s-a marcat al doilea gol al Buftei. Artiom se află la al cincilea club pentru care evoluează în România după Rapid, Timișoara, Steaua și Urziceni. Fratele său, care încă nu a semnat cu Buftea, ar fi la al optulea, având în plus față de fratele său și scurte perioade la FC Brașov, Bistrița și Ceahlăul

Articol scris de Adrian ALBU și Mihai ANDRIEȘ

Foto: Silviu MATEI (Mediafax)

Pe aceeași temă