Artimon a făcut publice numele noilor achiziții de la Caransebeș. Pe lângă cei opt jucători, ultima clasată din Seria II țintește și alte transferuri

Antrenorul principal al lui FC Caransebeș, Alin Artimon, și-a respectat promisiunea făcută miercuri, 7 ianuarie, la reunirea lotului, atunci când a spus că nu discută despre niciun transfer efectuat în această iarnă de clubul gugulan, până în data de 11 ianuarie. Prin urmare, luni, înainte de antrenamentul de dimineață, am stat de vorbă cu tehnicianul caransebeșean, care ne-a comunicat noutățile din lot.

„După ce în finalul turului prelungit al Ligii a II-a am rămas cu 12 jucători din vechea formulă, în ultima perioadă am făcut câteva transferuri. Pe postul de portar l-am adus pe Adrian Pascal, care ultima oară a evoluat la Metalul Reșița, ca fundaș-dreapta pe George Cotigă, de la CS Mioveni, și pe postul de fundaș-central a venit Ciprian Dinu, de la FC Botoșani. Se află într-o perioadă de probă Octavian Giurgiu, pe postul de fundaș-stânga, el jucând ultima oară pentru Dinamo II, și a mai evoluat și la Reșița, Florin Pârvu, de la Corona Brașov, care ultima oară a jucat în Republica Moldova, dar până atunci a mai îmbrăcat tricourile lui CSU Craiova și CSM Râmnicu Vâlcea, cea care acum e la Reșița, apoi Adrian Stoica, de la Metalul Reșița, Alexandru Boștină, de la Olimpia Satu Mare și care a mai jucat pentru Poli Timișoara în Liga I, și Ovidiu Stoianof, de la CS Universitatea Craiova, care a mai evoluat și la Farul Constanța”, a spus Alin Artimon.

Mai vor un mijlocaș de bandă și trei jucători sub 21 de ani

În continuare, conducerea clubului se află în discuții cu încă un mijlocaș de bandă stângă și cu trei jucători sub 21 de ani. „În condițiile în care până joi, când intrăm în cantonament, vom reuși să ne completăm lotul, e posibil să ne mai despărțim de doi jucători, pentru a ajunge la un lot de 21 de sportivi, așa cum anticipăm noi”, a mai spus tehnicianul caransebeșean.

Din cei 16 jucători veniți miercurea trecută în probe, au rămas în lot doar doi, cărora Artimon trebuie să le dea un răspuns miercuri, 13 ianuarie, însă „principalul” gugulan a declarat că ar dori să vadă încă o dată pe unul dintre cei veniți în probe, în alte condiții de joc, prima oară terenul fiind în stare proastă și nedându-i posibilitatea să-și formeze o impresie clară despre el.

„Ne-am mișcat destul de repede, în ideea asta am și început pregătirile înaintea celorlalți, fiindcă urmau mutări multe, și noi avem nevoie de timp, pentru a omogeniza echipa și a o aduce la parametrii pe care ni-i dorim fiecare”, a mai spus Alin Artimon.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă