Pascal l-a impresionat pe Pană: „Un alt portar făcea pe supăratul”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 17:58 Seria 2
Pascal l-a impresionat pe Pană:**

Titular în primele șapte etape ale campionatului, portarul Pascal nu a prins primul unsprezece la meciul câștigat pe teren propriu, 2-1, cu CS Mioveni.

Antrenorul Marian Pană a explicat la finele partidei cu argeșenii motivele pentru care Pascal a fost înlocuit între buturi de Marius Zăvoi. Titularul obișnuit din poarta Metalului nu este accidendat, dar prestația mai puțin bună din partida de la Vâlcea l-a determinat pe antrenor să-i ofere o șansă și celui de-al doilea portar al echipei.

„Pascal a greșit la Vâlcea și am considerat că dacă acum nu-i dau o șansă lui Zăvoi pe urmă poate nu mai aveam când. Mi-a plăcut Pascal pentru că a simțit că nu va juca și l-a încurajat toată săptămâna pe Zăvoi. Un alt portar făcea pe supăratul, dar el a avut altă atitudine și îl felicit pentru asta”, a spus Pană.

Cu Zăvoi în poartă, Reșița a câștigat jocul cu CS Mioveni, însă acesta a dat destule emoții și e foarte probabil ca la Bistrița să ia din nou loc pe banca de rezerve, Pascal urmând să revină în formula de start. „A avut ezitări, dar i-am spus că nu sunt supărat pe el”, a adăugat Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 17:58 Seria 2
Pe aceeași temă