Ripensia intră pe ultima sută de metri cu transferurile. Elevii lui Alexandru Pelici au un nou coleg, care a mai lucrat în trecut cu antrenorul

După patru mutări oficializate, Ripensia e pe cale să parafeze transferul unui nou jucător. De vineri, la antrenamentele echipei timișorene a sosit Adrian Constantin Stoica (26 de ani), atacant care a mai lucrat cu Alexandru Pelici la două cluburi și care în ultima perioadă a fost marcat de o serie de accidentări.

Până acum, cu Ripensia au semnat Andrei Tînc, Horațiu Moldovan, Vlad Chera și Tiberiu Istrătescu, adică un jucător cu experiență și trei tineri. Reșițeanul Tînc este un fundaș care a mai lucrat cu Pelici anterior, iar în aceeași situație este și atacantul Adrian Stoica. Anul acesta, fotbalistul va împlini 27 de ani pe 25 august. Născut la Ploiești, jucătorul crescut de Petrolul și care a debutat la echipa prahoveană a mai evoluat ulterior pentru CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița, unde l-a avut antrenor pe Pelici, dar și FC Caransebeș, SCM Pitești, devenită apoi FC Argeș, iar ultima dată a fost la Academica Clinceni.

În tur, a jucat opt meciuri pentru ilfoveni, de care s-a despărțit în această pauză de iarnă, și deși transferul nu a fost încă anunțat la Ripensia, Stoica a fost prezentat coechipierilor.

Potrivit surselor Liga2.ro, Ripensia mai așteaptă un alt jucător român zilele acestea. Sâmbătă, timișorenii dispută ultimul amical înainte de reluarea campionatului, de la ora 11:00, în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă