Arieșul testează doi jucători din Coasta de Fildeș propuși de Lacina Traore

19 Jan. 2012, 17:01 Bursa transferurilor
Arieșul testează doi jucători din Coasta de Fildeș** propuși de Lacina Traore

După despărțirea masivă de jucători în această iarnă, Arieșul Turda încearcă din mers să-și refacă efectivul pentru debutul sezonului de primăvară.

Din această săptămână sub comanda lui George Ciorceri și Marcel Rusu se pregătesc doi jucători de culoare, veniți tocmai din Coasta de Fildeș.

Este vorba de Namory Dosso, un atacant născut la 25 decembrie 1993 (foto stânga), și un jucător de bandă dreaptă, Yacouba Sangare, născut la 28 mai 1990. Interesant este că cei doi au fost propuși de Lacina Traore, care l-a avut antrenor la CFR II Cluj pe George Ciorceri.

„Da, acești doi jucători mi-au fost recomandați de Traore. Tot el a suportat cheltuiala cu viza și transportul pentru acești jucători. La prima vedere par a fi jucători interesanți, pe deasupra și tineri, care ne-ar putea fi folositori în actuala situație. Mai mult decât atât, dacă vor corespunde, nu vom avea cheltuieli generate de impresari, deoarece sunt liberi de contract”, a declarat tehnicianul George Ciorceri.

Traore a declarat în mai multe rânduri după ce a plecat de la Cluj că îi este dator lui Ciorceri pentru că a progresat în carieră.

Articol scris de Ioan ARION

19 Jan. 2012, 17:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă