Andronic e tot mai aproape de Cetatea

21 Jul. 2009, 11:34 Bursa transferurilor
Andronic e tot mai aproape** de Cetatea

 

În următoarele zile, la Cetatea ar putea reveni fundașul Dorian Andronic. Transferat în urmă cu doi ani la FC Vaslui, fostul internațional de juniori nu are șanse să prindă lotul echipei antrenate de Cristian Dulca și ar putea fi trimis să joace la echipa a doua a grupării finanțate de Adrian Porumboiu. O altă variantă pentru Andronic ar fi un împrumut la Cetatea, soluție ce ar fi agreată și de jucătorul care va împlini 20 de ani în toamnă.

 


"Sunt jucătorul echipei FC Vaslui și voi juca acolo unde mi se va cere. Eu sunt decis să fac totul pentru a reveni în prim-plan. Dacă mi se va cere să merg la Suceava o voi face cu cea mai mare plăcere"
, a declarat Andronic.

 

 

Cât privește atacul, antrenorul formației din Areni crede că „numeric Cetatea stă bine în avanposturi, unde beneficiem de jucători cu experiență de nivelul eșalonului secund, aici referindu-mă mai ales la Dicher, Homneac și Andrieș”.

 

Surpriza ar putea fi însă atacantul Adrian Grigoruță. În prezent jucător al formației Mureșul Deva, fostul component al Forestei și Bucovinei Suceava negociază cu o grupare din campionatul Ungariei. În cazul în care transferul în afara țării nu se va concretiza, mijlocașul de 25 de ani ar putea începe discuțiile cu Cetatea.

 

Articol scris de: Gabriel TODERASCU

 

21 Jul. 2009, 11:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă