Andrei Neagoe, ultima noutate de la CSM: „Eu am venit pentru Alex și pentru ce va fi de la vară”

Andrei Neagoe, ultima noutate de la CSM:**

Devenit liber de contract după despărțirea de Metalul Reșița, Andrei Neagoe este pe punctul de a semna cu CSM Râmnicu Vâlcea. Mijlocașul a evoluat azi pentru echipa lui Alexandru Pelici în testul de la Pitești, câștigat de vâlceni cu 2-1 în fața grupării din Liga 3 SCM Argeș.

„Nu am semnat încă cu Vâlcea, dar m-am înțeles în mare în privința contractului. Totul este pus la punct până la vară, când, dacă Pelici rămâne antrenor, dacă obiectivul se schimbă și va fi promovarea, voi rămâne și eu. Eu am venit pentru Alex și pentru ce va fi de la vară, acum știu că obiectivul este play-off-ul. Sper să fie bine. Sunt aproape de familie, care locuiește la Pitești, prietena mea are niște probleme de sănătate și vreau să fiu aproape de ea. În plus, i-am promis lui Alex că vin și m-am ținut de cuvânt. Îi mulțumesc că s-a gândit la mine mereu” a spus Neagoe.

Mijlocașul a mai evoluat la CSM în perioada 2012-2013, când era antrenat tot de Alexandru Pelici, însă a plecat cu tot lotul de atunci la Reșița. „Vreau să îi mulțumesc lui Daniel Oprița, este un antrenor foarte bun, le mulțumesc băieților care sunt acolo, dar trebuia să fac o schimbare. Simțeam nevoia de ceva nou. Nu cred că este un pas înapoi venirea la Vâlcea, din contră, este un pas înainte. Sunt foarte liniștit”.

Andrei Neagoe a rămas azi la Pitești, iar de mâine va ajunge la antrenamentele echipei din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă