Andor, primul transfer al UTA-ei. „Sper să ajut la promovare”

Andor, primul transfer al UTA-ei.**

Liber de contract după ce s-a despărțit de FC Brașov, mijlocașul Cristian Andor (26 ani) a semnat astăzi cu UTA Bătrâna Doamnă, devenind prima achiziție a arădenilor în această vară. Orădeanul a fost în această vară în pregătire în Antalya cu Concordia Chiajna, însă în cele din urmă nu a rămas la ilfoveni.

Mijlocașul de bandă stângă care a semnat până în vara anului viitor cu UTA e născut pe 18 august 1989 și a debutat la FC Bihor, de unde a făcut saltul la Gaz Metan Mediaș. Cariera sa mai include bornele FC Silvania, Luceafărul Oradea, CS Oșorhei, FC Bihor și FC Brașov, pentru ultimele două jucând în sezonul trecut al Ligii 2.

„Mă bucur că am ajuns la un club cu tradiție în România și sper să ajut la promovare. De aceea am venit, pentru o nouă provocare. Îmi plac suporterii UTA-ei, mi-au plăcut tot timpul, știu și de rivalitatea cu Timișoara. Chiar mă bucur că UTA are parte de asemenea suporteri”, a sunat prima declarație a mijlocașului după ce a semnat contractul cu UTA.

În sezonul trecut al Ligii 2, Andor a jucat în 16 meciuri pentru FC Bihor, unde a înscris și trei goluri, și tot 16 partide bifat și la FC Brașov, acolo unde a înscris doar de două ori.

Totodată, utiștii vor să-l „repatrieze” și pe Roberto Bodea. Plecat în urmă cu un sezon la Performanța Ighiu, goalkeeperul de 23 de ani a avut prestații apreciabile sub comanda lui Adorian Himcinschi, iar acum arădenii îl vor pentru a ocupa locul lăsat liber de plecarea lui Iulian Anca-Trip.

Pe aceeași temă