„Am făcut transferuri de calitate, vom avea un plus”

Managerul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, anunță că echipa sa este pregătită și în acest sezon să lupte pentru promovare.

„Ne aflăm în fața unui final de sezon, la sfârșitul căruia putem obține o mare performanță sportivă pentru Vâlcea. Obiectivul declarat al clubului nostru și poziția ocupată în prezent în clasament vor face ca adversarii noștri să se mobilizeze foarte bine în jocurile pe care le mai avem de disputat. În acest retur trebuie să căștigăm cât mai multe puncte cu echipele din prima parte a clasamentului, respectiv contra celor care au șanse de a intra în play-off. Întrucât sportul nu presupune numai victorii, cred că va fi important și modul cum vom gestiona momentele mai puțin bune. În aceasta iarnă am facut transferuri de calitate, care vor da un plus jocului nostru” afirmă Lucian Munteanu pe site-ul oficial al clubului.

Managerul clubului vâlcean consideră că va fi utilă și experiența din sezonul trecut, când echipa lui Claudiu Niculescu, pe atunci Damila, s-a luptat la promovare până în penultima etapă. „Mare parte dintre fotbalistii din lotul cu care abordăm jocurile din sezonul regulat și play-off-ul, au fost angrenați sezonul trecut, până în ultima etapă, în lupta pentru promovare. Cu siguranță că au căpătat experiență și acum pot gestiona mai bine presiunea obiectivului. Trebuie să avem încredere în forțele noastre și să abordăm fiecare joc cu mult curaj”.

Oficialul din Zăvoi așteptă ca fanii echipei să vină în număr cât mai mare pe Stadionul „Municipal”. „Publicul vâlcean poate fi un catalizator puternic și de aceea, fac un apel către microbiștii vâlceni, să vină în număr cât mai mare să ne susțină, mai ales în perioadele grele pentru echipă. Știm că așteptările și pretențiile suporterilor sunt foarte mari și am încercat să impunem jucătorilor o mentalitate adecvată. Este clar că numai împreună vom putea să ne atingem visul: revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării dupa 27 de ani de la ultimul meci disputat în Divizia A și la 40 de ani de la prima promovare. Vrem și putem să promovăm, să legăm astfel cele trei borne ale timpului ce marchează performanța din fotbalul din orașul de la poalele Dealului Capela: 1974, 1978, 2014″, a mai declarat Lucian Munteanu.  

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă