Alin Pavel, noul transfer în lotul grupării FC Olt Slatina

Alin Pavel, noul transfer** în lotul grupării FC Olt Slatina

Oficialii clubului FC Olt Slatina au ajuns la un acord cu mijlocașul central Alin Pavel. Jucătorul arădean revine pe meleaguri oltenești, după ce, în urmă cu două sezoane, a fost purtătorul banderolei de căpitan la fosta divizionara secundă pregătită de Dan Oprescu. Mijlocașul central Alin Pavel a semnat, după Gligor, Siminic, și Ignea, un contract pe doi ani de zile cu divizionara secundă slătineană. Jucător cu experiență, mijlocașul defensiv a vorbit despre alegerea făcută.

„Mi-a fost prezentat un proiect, care mi s-a părut interesant, știam de jucătorii cu care sunt în discuții, îi cunosc, am jucat cu ei, sunt sigur că se va face o echipă foarte bună a seriei, pentru că au fost aduși jucători de o certă valoare. Eu am avut un an bun din punct de vedere profesional în urmă cu două sezoane, când am evoluat aici, bineînțeles am urmărit ceea ce s-a întâmplat după ce am plecat”, a declarat Alin Pavel, jucător ce a fost căpitan în echipa ce a activat, în urmă cu două sezoane, în eșalonul secund.

Mijlocașul defensiv de 27 de ani se așteaptă la un campionat puternic al Ligii a II-a. Chiar dacă, sezonul trecut, a activat pentru nou-promovata arădeană, în eșalonul al treilea, Șoimii Pâncota, echipă ce a făcut o figură frumoasă în campionat, Alin Pavel este la curent cu mișcările de la nivel eșalonului secund.

„Bineînțeles că am urmărit ce se întâmplă, până la urmă noi, jucătorii, suntem interesați de fotbal. Sunt echipe de tradiție, care se vor bate acolo sus, își vor propune poate chiar promovarea, noi ne dorim o clasare cât mai bună, va fi un campionat interesant, cu siguranță”, a conchis mijlocașul central.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Pe aceeași temă