Alin Mihai are interzis la UTA

10 Dec. 2011, 10:23 Bursa transferurilor
Alin Mihai** are interzis la UTA

De multe ori, suporterii „Bătrânei Doamne” țineau să sublinieze faptul că echipa fanion a județului Arad le dă prea puține șanse fotbaliștilor arădeni. Cazurile în care Gloria sau Sebișul nu au fost de acord să-și cedeze cele mai bune „produse” UTA-ei sunt deja arhicunoscute, însă nici din partea arădenilor din alte zări lucrurile nu stau altfel. Se știe că, în urmă cu un an, președintele „alb-roșiilor” a bătut palma cu Tibi Bier, de la Turda sau Dragoș Dragalina, pe vremea când acesta aparținea clubului Dinamo, dar, în cele din urmă, ambii au ales un alt drum.

Acum, a venit rândul lui Alin Mihai să devină un caz de refuz a Campioanei Provinciei și nu neapărat din cauza sa. Atacantul arădean va deveni liber de contractul cu FC Olt, însă, din câte se pare, el nu va fi lăsat să semneze cu UTA. „Recunosc că am avut o discuție cu Alin, pe care nu doresc să o fac publică”, ne-a spus Dan Oprescu, fostul fotbalist și antrenor la formațiile arădene Telecom, Gloria, Sebiș sau Pîncota.

„Manevra” a fost „mirosită” și de antrenorul principal al „textiliștilor”. Roland Nagy și-a dat seama că Alin Mihai este împiedicat să opteze pentru UTA și nu înțelege de ce. „Dacă pe cei de la Olt, pe Dan Oprescu sau pe fratele acestuia, i-au derenjat declarațiile mele după meciul direct de acum două luni, când eu susțineam că am fi meritat să câștigăm după ocaziile mari din a doua repriză ale lui Hidișan și Jakie Nicolae, regret că am spus adevărul. Am simțit încă de atunci o ostilitate nejustificată pentru UTA, dar să se meargă până la i se interzice unui fotbalist arădean să joace la echipa fanion a orașului său, unde are șansa să crească cel mai bine și să fie iubit și apreciat de mii de suporteri, este prea mult. Vom vedea ce se va întâmpla, dar cred că ne va fi foarte greu să ne asigurăm, serviciile lui Alin Mihai, un atacant bun, un băiat serios, de care am avea nevoie”, a explicat Nagy.

Cel mai probabil, Mihai este destinat celor de la AS Vladimirescu, acolo unde vor ajunge și ceilalți arădeni care vor pleca de la FC Olt în această iarnă, portarul Marinca, mijlocașul Cozea și atacantul Burian.

sursa: Sport Arad

10 Dec. 2011, 10:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă