Albu și Nilă întăresc ofensiva noii echipe a Piteștiului

Albu și Nilă** întăresc ofensiva noii echipe a Piteștiului

Echipa de fotbal a Primăriei Pitești continuă cam­pa­nia de întărire a lotului. După ce săptămâna tre­cută l-a legitimat pe Marius Albu, care era deținut în copro­prietate de Viitorul Constanța și Steaua, SCM Pitești a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

De ieri, sub comanda antrenorului Iulian Crivac se pregătește și Andrei Nilă. Atacantul a semnat cu gru­pa­rea alb-violetă un contract pe trei sezoane și va fi om de bază în lotul argeșenilor. Experimentatul vârf care în cariera lui a trecut și pe la CS Mi­oveni a evoluat și în sezonul trecut la SCM Pitești, iar după terminarea cam­­pionatului, a plecat la Damila Mă­ciuca, echipă care, ulterior, a de­venit CSM Râmnicu Vâlcea. După o perioadă de pregătire, fotbalistul a revenit la Pitești, fiind convins de o­ficialii grupării că se va trage la pro­movare în acest an.

Organizatorul de competiții al SCM Pitești con­si­de­ră că, prin venirea lui Nilă, e­chipa s-a întărit: „Este un mare câștig pen­tru noi, fiindcă știm ce poate. A con­firmat și în sezonul trecut când a fost la noi, iar așteptările sunt mari de la el. Cu Albu, Dulcea și Nilă, con­cu­rența în atac va fi acerbă, iar acest lucru este benefic pentru orice e­chi­pă. Mai intenționăm să aducem în a­ceste zile un mijlocaș central, pen­tru a crește concurența și în linia me­di­ană. Perioada de transferuri se va în­cheia luni și sperăm ca până atunci să rezolvăm problema pe acest post”, a declarat Gabi Alexe.

FC Păpăuți, următorul adversar

Organizatorul de competiții al SCM Pitești este mulțumit de jocul echipei din prima etapă de cam­pi­o­nat: „Am debutat cu o victorie în de­plasarea de la Titu. Am jucat destul de bine și trebuia să învingem la o diferență mai mare. Este bine că am debutat cu dreptul și am luat cele trei puncte puse în joc. Ne pregătim de jocul de vineri, de la ora 17, de pe propriul teren, cu FC Păpăuți, nou- promovată în Liga a III-a. Nici nu concep să nu câștigăm acest joc. Prea multe nu știu despre acest ad­versar. Știu că sunt din Covasna, iar în prima etapă a pierdut cu 0-2 în fa­ța celor de la FC Zagon. În Cupa Ro­mâniei au reușit să elimine Moi­neștiul și Bacăul”.

Tameș a revenit la antrenamente

La antrenamentele conduse de Iu­lian Crivac a revenit de câteva zile și Iulian Crivac. Experimentatul mij­locaș s-a refăcut după accidentarea care l-a ținut pe margine timp de câteva săptămâni și care l-a făcut să rateze meciul de Cupă cu Univer­sitatea Craiova și pe cel de cam­pio­nat cu Urban Titu.

Fotbalistul nu va fi folosit în confruntarea cu FC Pă­pă­uți, însă, săptămâna viitoare, va fi apt de joc. Staff-ul tehnic al SCM-ului aș­teaptă cu nerăbdare debutul în tricoul alb-violet al mijlocașului de cre­ație care, datorită experienței pe care o are, poate ajuta foarte mult.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă