FC Argeș țintește toate punctele în fața Clinceniului! „Putem să ne facem meciul mult mai ușor decât credem”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 13:55 Campionat
FC Argeș țintește toate punctele în fața Clinceniului!**

FC Argeș se pregătește pentru un nou meci de campionat. Echipa din Trivale o va întâlni pe Academica Clinceni, mâine, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu nu­mă­rul 12 a Ligii 2.

Partida cu ilfovenii se anunță una foarte grea pentru argeșeni, având în vedere că trupa lui Erik Lincar nu a pierdut până acum nici un meci în deplasare. După 11 etape, Academica Clinceni ocupă locul 4 în clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției a treia, Chindia Târgoviște.

De partea cealaltă, FC Argeș se situează pe locul 8, cu 16 puncte, și nu mai are voie să facă pași greșiți pe propriul teren, având în vedere ultimele rezultate de acasă. Antrenorul alb-violeților, Iordan Eftimie, este convins că, dacă echipa pe care o pregătește va evolua la adevărata valoare, nu va avea probleme în a se impune în această dispută.

„Întâlnim o echipă care la momentul ăsta este pe locul 4, la egalitate de puncte cu Târgoviște, o echipă care a acumulat destule puncte. Noi am jucat și în vară un amical cu ei. Vom viziona și două meciuri de-ale lor. Au în componență fotbaliști cu experiență care au jucat la Liga 1. Mă refer aici la Constantinescu și Pulhac. Au și jucători de perspectivă, precum Mihalcea, care a fost și pe la Steaua. Au avut rezultate destul de bune și au pierdut doar două meciuri. Prin venirea lui Erik Lincar, un antrenor valoros care își dorește să facă performanță, s-au schimbat multe față de anii trecuți. Ne așteaptă un meci greu, dar eu am încredere că jucătorii vor fi conectați la miza partidei. Putem să ne facem meciul mult mai ușor decât credem. Sper să obținem o victorie, pentru că asta ne dorim cu toții. Nu avem probleme cu accidentările. Ne-a ferit Dumnezeu în ultima perioadă de aceste lucruri. Îl avem apt și pe Șerban, după cartonașul roșu încasat la meciul de cupă cu Filiași. Putem să ne bazăm pe întreg lotul pe care îl avem. În liga secundă, nu este vreo echipă care să meargă en-fanfare și câștigă toate meciurile. În față sunt cei de la Hermannstadt care au pierdut un singur meci, cel de la Satu Mare. Celelalte echipe sunt de aceeași valoare ca și noi”, a spus Eftimie.

Nilă: „Neatenția, greșelile și lipsa de concentrare ne-au dus pe locul 8”

Atacantul Andrei Nilă este convins că dacă echipa se va mobiliza la maximum, FC Argeș nu are cum să nu obțină victroria în confruntarea cu Academica Clinceni.

Vârful piteștenilor le cere spectatorilor și suporterilor să aibă răbdare cu această echipă care este nou-promovată.

„Ne așteaptă un meci greu cu Academica Clinceni. Vom întâlni un adversar destul de bun care nu a pierdut până acum în deplasare. Au în echipă jucători cu experiență, dar și tineri valoroși. Suntem conștieți că este un meci dificil. Dacă suntem concentrați și vom avea determinare în teren, nu cred că vom avea probleme. Puteam face lucruri mult mai frumoase în acest sezon și puteam fi în fruntea clasamentului dacă nu pierdeam meciurile pe care le-am cedat până acum. Neatenția, greșelile și lipsa de concentrare ne-au dus pe locul 8. Suntem o echipă nouă, în formare și este nevoie de timp pentru a deveni așa cum ne dorim cu toții. Suntem pe un drum bun și vom crește de la meci la meci. Oamenii care vin la stadion ar trebui să ne susțină. Suporterii ar trebui să fie mai răbdători și mai aproape de noi”, a spus și Nilă.

FC Argeș are site oficial

În altă ordine de idei, începând de miercuri, clubul piteștean a deschis o nouă sursă de comunicare și informare pentru suporterii FC Argeș. Microbiștii pot afla toate noutățile despre echipa alb-violetă de pe pagina de facebook a clubului, Fotbal Club Arges Pitești, dar și de pe www.fotbalclubarges.ro., site-ul oficial al clubului.

Cei care vor intra pe site vor putea citi cele mai noi știri despre echipa de fotbal, dar și despre celelalte secții ale clubului. Fanii alb-violeți au la dispoziție și o galerie foto care conține imagini din diverse etape ale echipei FC Argeș.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 13:55 Campionat
Pe aceeași temă