Al treilea portar al lui FC Bihor susține probe de joc la AS Roma și Fiorentina

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Mar. 2013, 14:22 Actualizat: 04 Mar. 2013, 14:23 Bursa transferurilor
Al treilea portar al lui FC Bihor  susține probe de joc la AS Roma și Fiorentina

Președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan, se află în aceste zile în Italia, împreună cu jucătorul Ionuț Pop, de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, care a fost invitat să susțină probe de joc la cunoscutele cluburi peninsulare AS Roma și AC Fiorentina.

Ionuț Pop, născut în anul 1997, este produsul clubului orădean, fiind crescut la Centrul de Copii și juniori de la FC Bihor și face parte și din lotul primei echipe de seniori, fiind al treilea portar al formației de liga a II-a.

În sezonul din toamnă, Ionuț Pop a prins de două ori lotul de 18 al FC Bihor, fiind rezervă la jocul din cupă cu Luceafărul și la cel din campionat cu CSM Rm. Vâlcea.

De asemenea, Ionuț Pop este component al echipei de juniori A de la FC Bihor, deși este mai tânăr cu doi ani față de nivelul acestei categorii de vârstă.

Nu în ultimul rând, tânărul și talentatul portar orădean este component al lotului național al României, cu jucători născuți în anul 1997.

El a plecat luni în Italia, însoțit de președintele clubului bihorean, unde va susține timp de două săptămâni probe de joc la cele două mari cluburi europene. Săptămâna aceasta, Ionuț Pop se va afla în probe la AS Roma, iar cealaltă la AC Fiorentina.

„Este o onoare pentru FC Bihor că un jucător de la centrul nostru de copii și juniori a intrat în atenția unor cluburi de nivelul Romei și Fiorentinei. Ionuț este un jucător de mare perspectivă, în care am foarte mare încredere și în care ne punem mari speranțe pentru viitor”, a declarat președintele clubului Șerban Morcan, înainte de plecare.

Sursa: FC Bihor

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Mar. 2013, 14:22 Actualizat: 04 Mar. 2013, 14:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă