A ratat Roma, dar e optimist: „Să promovăm și mai vedem ce va fi”

A ratat Roma, dar e optimist:**

La 15 ani debuta în Liga a II-a, la 17 în Liga I și la 18 era unul din cei mai tineri jucători care au bifat primul meci la națională, depășindu-l pe Hagi. Urma un transfer la Roma care făcea România să spere la un nou număr 10 de mare clasă. E vorba de Claudiu Bumba, actualul fotbalist a lui ASA Târgu Mureș.

În vârstă de 19 ani, Bumba nu a reușit să prindă un transfer definitiv la Roma întrucât, deși impresionase pentru echipa Primavera, romanilor li s-a părut prea mult să plătească 400.000 de euro. Astfel, puștiul băimărean e nevoit să se întoarcă acolo unde bifase prima partidă cu patru ani în urmă, în eșalonul secund.

„Îmi pare rău că a picat transferul, nu știu motivele. Asta este, viața merge înainte. Eu sper să fie bine, să promovăm, și apoi voi vedea ce oferte vor fi. E prea devreme să mă gândesc acum la transferuri, nici măcar nu a început sezonul”, e realist Bumba.

„Experiența de la Roma m-a ajutat”

Deși nu a reușit să prindă un transfer definitiv, Claudiu e convins că experiența italiană îi va fi de ajutor și are planuri mari cu ASA, despre care spune că e singura echipă la care se gândește acum.

„Experiența de la Roma m-a ajutat, am învățat foarte multe lucruri și am văzut cum e afară. A fost frumos, dar acum nu mă gândesc decât la Târgu Mureș, echipă pentru care sper să fie cât mai bine. Echipa s-a schimbat complet de când am plecat, avem un antrenor nou, jucători tineri și putem ataca promovarea. Îmi doresc să începem bine campionatul”, conchide Claudiu Bumba.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

Pe aceeași temă