Al patrulea transfer perfectat de ASU Poli e un puști din Liga 3, Nicolae Șofran. Ce spune Benga despre noua achiziție a timișorenilor

Al patrulea transfer perfectat de ASU Poli e un puști din Liga 3, Nicolae Șofran.** Ce spune Benga despre noua achiziție a timișorenilor

ASU Politehnica Timișoara a perfectat astăzi, 10 ianuarie, a patra achiziție din această iarnă. Echipa antrenată de Octavian Benga și-a adus în lot un alt jucător din Liga 3, pe Nicolae Șofran, ultima dată la CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Acesta poate fi folosit atât ca fundaș dreapta, cât și ca mijlocaș dreapta.

Nicolae Șofran are 18 ani, împliniți pe 3 octombrie, și se încadrează în regula jucătorilor sub 20 de ani pe care un club din Liga 2 trebuie să-i aibă neapărat în primul 11 pe toată durata meciului. Noua achiziție a Politehnicii vine de la echipa clasată pe locul 8 în Seria a 4-a a Ligii 3 CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

„E un jucător de perspectivă, cu care am lucrat, poate fi folosit și anul viitor ca jucător U20. E un băiat serios, de caracter, muncitor, un elev foarte bun. Cred în potențialul său”, a motivat antrenorul Octavian Benga aducerea lui Șofran.

În această pauză de iarnă, ASU Poli i-a mai achiziționat pe Dorin Codrea (împrumut de la ACS Poli), Dragoș Săulescu (liber de contract după despărțirea de CSM Reșița) și Alexandru Pop (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

ASU Poli și-a reluat astăzi antrenamentele pentru pregătirea părții a doua a sezonului Ligii 2, campionat unde se află pe locul 6 după 21 de etape.

Foto: Politehnica Timișoara

Pe aceeași temă