Agbleta și Bogdan Dumitru se pregătesc cu CF Brăila. Pânzaru: „Nu mai au nevoie de teste”

Agbleta și Bogdan Dumitru se pregătesc cu CF Brăila.** Pânzaru:

CF Brăila a încheiat prima săptămână de pregătire, una în care accentul a fost pus pe readaptarea organismului la efort, cu un joc școală în care, cu excepția lui Laurențiu Ivan, au evoluat doar jucătorii tineri, care ar putea fi cooptați în lotul echipei de seniori precum și fotbaliști de la Conpet Cireșu.

La acest test au participat și doi fotbaliști care doresc să se transfere la CF Brăila, atacantul ghanez Francis Agbleta, un fotbalist care a evoluat la Politehnica Galați, FC Olt, iar în turul campionatului trecut la Bucovina Rădăuți, precum și Bogdan Dumitru de la Gloria Buzău, un jucător care a mai evoluat la Brăila.

Din prima echipă au făcut parte portarul Ghighimoc de la Sportul Chiscani și jucătorii de câmp, Panait, Ilie, Stănciulescu, Ghiocel – Dima, Omer, P. Ioan, Stângaciu – Nicoliță, Băbătie, iar din cea de a doua Comănescu (min. 46: Mitrea) – Niță, Zaharia, Ivan, B. Dumitru – G. Gheorghe, M. Gheorghe, Balaban, Radu – Ndigwe (min. 46: Agbleta), M. Iordache.

După 90 de minute victoria le-a revenit cu 3-2 jucătorilor din tabăra lui Laurențiu Ivan.

„M-a interesat aripa tânără, să văd pe ce fotbaliști din această categorie voi putea conta la CF Brăila în sezonul următor. Sunt tineri de perspectivă, însă ei trebuie să crească pe lângă fotbaliști cu experiență. Agbleta și Bogdan Dumitru sunt fotbaliști care nu mai au nevoie de astfel de teste, cu siguranță că ne-ar putea ajuta în campionatul următor, rămâne însă ca ei să se înțeleagă cu conducerea clubului. Mai suntem în discuții cu câțiva fotbaliști de la Oțelul și de la Dunărea însă acestea se vor finaliza abia după ce acești fotbaliști își vor rezolva situațiile contractuale pe care le au”, a fost prima recție a antrenorului Alin Pânzaru.

„Același film, cu alți actori”

Sursa citată a menționat apoi faptul că și-ar dori ca până pe 22 iulie să știe pe cine va putea conta în sezonul următor. „La fiecare început de sezon competițional trecem prin astfel de situații, dar nu numai la Brăila se întâmplă acest lucru. Urmează o nouă săptămână de testări, iar marțea viitoare sper să am deja lotul conturat. Mai avem jucători care sunt sub contract cu CF Brăila, însă ei își renegociază înțelegerile. Din punct de vedere financiar situația este la fel de critică în toată țara. Din păcate, pentru mine ca antrenor, timpul trece și după aceea o să mi se ceară rezultate. Sper ca situația să se lămurească până marțea viitoare, să se contureze lotul și apoi să începem cantonamentul centralizat. Ca la fiecare început de sezon, putem vorbi despre același film, dar cu alți actori”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă