AFC Hermannstadt a adus un jucător de la Astra pentru a completa locul lăsat liber după retragerea lui Piko

AFC Hermannstadt a adus un jucător de la Astra** pentru a completa locul lăsat liber după retragerea lui Piko

AFC Hermannstadt merge bine în campionat, are punctaj maxim după primele trei etape, însă, cu toate acestea, antrenorul Alexandru Pelici a simțit că echipa sa are nevoie de încă un mijlocaș. Sibienii au ajuns astfel la un acord cu Astra pentru împrumutul încă a unui jucător de la formația din Liga 1.

După fundașul Radu Crișan, la AFC Hermannstadt a ajuns, tot sub formă de împrumut, pe un sezon, mijlocașul central Robert Boboc (22 de ani). Jucătorul care în campionatul trecut a evoluat la CS Mioveni va purta tricoul cu numărul 15 și va acoperi locul lăsat liber de Bogdan Piko (30 de ani), retras din fotbal pentru a prelua echipa secundă a clubului sibian, cea care va activa în Seria a 4-a a Ligii 3.

Originar din Pitești, Robert Boboc a activat în cariera sa pentru CS Mioveni, „U” Cluj și FC Argeș. Astra l-a achiziționat de la Școala de Fotbal Dănuț Coman și l-a împrumutat la CS Mioveni. Revenit în această vară la echipa giurgiuveană, Boboc nu a evoluat deloc în acest sezon pentru trupa pregătită de Edi Iordănescu.

În campionatul trecut, Robert Boboc a jucat în 26 de meciuri pentru CS Mioveni, doar într-un singur începând ca rezervă, în rest fiind integralist.

În această vară, AFC Hermannstadt i-a mai transferat pe: Ștefan Blănaru (ex ASU Poli), Ștefan Blănaru (ex ASU Poli), Cătălin Căbuz (ex Viitorul Constanța), Mihai Stancu (ex Gaz Metan Mediaș), Sabin Lupu (ex Gaz Metan Mediaș), Lucian Dumitriu (ex Foresta Suceava), Claudiu Pamfile (ex AFC Hărman), Bogdan Rusu (ex Foresta Suceava) și Iulian Popa (ex FC Brașov). La echipă au rămas, sub formă de împrumut, și Horațiu Moldovan (CFR Cluj) și Radu Crișan (Astra Giurgiu).

Foto: facebook FC Hermannstadt

Pe aceeași temă