Aerostar merge pe continuitate. Cristian Popovici și-a prelungit contractul. „Urmează un campionat foarte dificil, pentru care trebuie să ne pregătim la cote maxime”

Aerostar merge pe continuitate. Cristian Popovici și-a prelungit contractul.**

Dacă Petrolul Ploiești, campioana Seriei a 3-a a Ligii 3, a optat să își schimbe antrenorul principal odată cu promovarea în Liga 2, Aerostar Bacău, câștigătoarea Seriei 1, merge pe continuitate. Singura reprezentantă a Moldovei în noua ediție a eșalonului secund a bătut palma cu Cristian Popovici (48 de ani) pentru prelungirea contractului.

Popovici este un antrenor cu experiență, care a mai condus în Liga 2 echipele FCM Bacău, FC Botoșani, SC Bacău și Foresta Suceava. „Dorința mea este să construim o echipă care să reprezinte cât mai bine Aerostarul și orașul Bacău la nivelul ligii secunde. Urmează un campionat foarte dificil, pentru care trebuie să ne pregătim la cote maxime”, a declarat Popovici pentru Desteptarea.

Antrenorul care a preluat-o vara trecută pe Aerostar, la începutul sezonului de Liga 3, își dorește patru-cinci jucători noi odată cu accederea în Liga 2, unul pentru fiecare post. Titularii din sezonul recent încheiat vor rămâne în lot, semne de întrebare fiind în privința fundașului Masella și mijlocaului Roșca.

„Până la reluarea pregătirilor, sperăm să avem răspunsuri clare în privința acestor transferuri. Există acorduri de principiu, dar încă nu am semnat nimic”, a mai spus Popovici.

Reunirea lotului va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, în perioada 4-14 iulie va efectua un stagiu de pregătire centralizată la baza proprie, iar ca meciuri amicale are în plan să dispute șapte jocuri, unul dintre adversari urmând să fie FC Botoșani.

Foto: Desteptarea

Pe aceeași temă