Aerostar a pierdut una dintre achizițiile verii, însă i-a găsit rapid înlocuitor. A renunțat la fotbal la doar 24 de ani

Nou-promovata Aerostar Bacău și-a pierdut una dintre achizițiile pe care le-a făcut în această vară. Fundașul adus de la Dacia Unirea Brăila, a cerut rezilierea contractului, anunțând că renunță la cariera de fotbalist din motive personale.

La doar 24 de ani, Costin Ghiocel (foto) lasă fotbalul profesionist. În ultimele cinci sezoane a evoluat pentru Dacia Unirea Brăila, iar înainte a jucat pentru Dunărea Galați. În campionatul recent încheiat al Ligii 2, fundașul a evoluat în 20 de meciuri pentru Brăila și a marcat un gol.

Cristian Popovici i-a și găsit înlocuitor lui Ghiocel. Deșteptarea scrie că polivalentul Dănuț Munteanu (21 de ani), fiul fostului fundaș cu același nume care a evoluat la FCM Bacău în perioada 1995-2000, a semnat cu Aerostar. Acesta poate evoluat atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, iar ultima dată a jucat la Sportul Snagov. În Liga 2 are meciuri pentru echipa ilfoveană și FCM Baia Mare, iar până acum a mai trecut pe la Știința Miroslava și FC Botoșani. 

Aerostar i-a mai achiziționat în această vară și pe Valentin Buhăcianu, Alexandru Ichim, Florin Muntean, Alin Florescu, Chirilescu, Zaharia și Covășan.

Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa antrenată de Cristian Popovici va susține cel de-al doilea amical al verii, urmând să primească vizita echipei din Liga 3 CSM Pașcani. Locația nu a fost stabilită încă.

Pe aceeași temă