Adrian Viciu a apărat poarta „gugulanilor” în amicalul cu CSM Școlar Reșița

21 Feb. 2012, 15:09 Bursa transferurilor
Adrian Viciu a apărat poarta

FC Caransebeș a început jocul de duminică cu „rosso-nerii” cu un portar de Liga I între buturi. Adrian Viciu se pregătește cu „gugulanii” după despărțirea de Sportul Studențesc. CSM Școlar Reșița i-a învins pe conjudețeni la fel ca în campionat, cu scorul de 2-1, Breșneni a marcat ambele goluri ale oaspeților de pe „Balta”, în timp ce amfitrionii au punctat prin Bârsan.

„Gugulanii” și-au continuat campania de achiziții din această iarnă și sunt pe cale să dea o lovitură cel puțin la nivel de imagine. La Caransebeș a sosit deocamdată în pregătiri un portar cu 13 prezențe și doar nouă goluri încasate în Liga I. Adrian Viciu, că despre el este vorba, s-a despărțit cu scandal de Sportul Studențesc, certându-se cu patronul Vasile Șiman pe tema banilor. Jucătorul a devenit liber în această iarnă și s-a mai pregătit cu Poli Iași. La numai 21 de ani Viciu are deja o poveste interesantă, fiind la un moment dat aproape de Real Madrid pe vremea când era junior.

FC Caransebeș a pierdut însă amicalul început cu el în poartă, pe un teren „Balta Sărată” înghețat, 1-2 cu CSM Școlar. Tehnicianul Nelu Ibric a mizat pe doi jucători recent achiziționați. E vorba de Șt. Munteanu, un mijlocaș de 20 de ani de la Constanța și atacantul nigerian Joseph, proaspăt ajuns în România prin Negrea Reșița. De asemenea la echipă s-a întors fundașul Florin Epure. Următorul amical e posibil marți cu CSM Lugoj ori miercuri la Motru, cu o echipă din zonă.

Bițiș la Reșița

Reșițenii au surprins și ei la acest joc cu noile nume. E vorba de mijlocașul Alin Bițiș, liber după despărțirea de Gaz Metan Severin și de fundașul Cristi Pop, ambii în vârstă de 31 de ani și foști componenți ai echipei de prima ligă FCM Târgu Mureș.

„Nu prea am putut să jucăm din cauza stării terenului, înghețat și cu zăpadă în ciuda eforturilor de deszăpezire. Tehnic nu a fost un test bun, tactic da, dar nu putem să ne edificăm asupra potențialului noilor jucători astfel”, ne-a spus Leo Doană, antrenorul reșițenilor. Acesta a renunțat la T. Coca din vechiul lot și așteaptă suprafețe mai bune la următoarele teste. Vineri la Timișoara e posibil un joc pe sintetic cu Poli II.

FC Caransebeș: Viciu – Firoiu, Ov. Bălan, Patrona, Epure – Șandru, Suru, Feneș, Niță – Bârsan, Staicu. Au mai jucat: Vulpescu – Țimbota, Șt. Munteanu, Poenaru, Joseph, Văcărescu, N. Bona și Frenț. Antrenor: Nelu Ibric.

CSM Școlar: Giurcanu – Cr. Pop, Gurici, Pitaru, Beică – F. Costescu, C. Doană, Breșneni, R. Uțiu – Bițiș, Loba. Au mai jucat: Haidău – Mihăilă, Beloescu, B. Văcărescu, Lungu, Marcu, M. Pop și Gușcă. Antrenor: Leo Doană.

Sursa: Banat Sport

21 Feb. 2012, 15:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă