ACS Poli se bate cu două cluburi de Liga 1 pentru Buhăescu. Atacantul Metalului crede că suma cerută pe el este imensă

ACS Poli se bate cu două cluburi de Liga 1 pentru Buhăescu.** Atacantul Metalului crede că suma cerută pe el este imensă
Vasile Buhăescu, atacantul dorit de ACS Poli în această iarnă, se arată dispus să părăsească Metalul Reșița pentru a evolua la un nivel mai înalt. Fostul vasluian se află de asemenea și pe lista a două cluburi de Liga 1, dar consideră că suma cerută pe el pentru un eventual transfer e prohibitivă pentru starea actuală a fotbalului românesc.
 
Golgheterul Metalului, cu șapte reușite în toamnă, e vrut de Dan Alexa la Timișoara, dar mutarea pare dificil de realizat în condițiile în care liderul Ligii a II-a nu are buget special de transferuri. „Știu că s-au interesat de mine cei de la Poli și aș vrea să vin la o echipă mai bună, dar mai am două oferte de la formații din Liga I … 100 000 de euro e o sumă imensă care se cere pentru transferul meu, nu o va plăti nici o echipă din fotbalul românesc”, a declarat Vasile Buhăescu pentru Radio Timișoara.
 
Jucătorul de 26 de ani crede că ACS Poli e favorită clară la promovarea. „Cu siguranță sunt principalii favoriți, mai ales că anul acesta promovează doar o echipă. Va fi foarte greu, dar trebuie să încercăm. Timișoara are un lot mult mai valoros ca al nostru, am luptat am încercat, nu ne așteptam nici noi să fim acolo. La început obiectivul era clasarea în play-off”, a precizat Buhăescu pentru aceeași sursă.
 
„Anițoiu are oferte de la Rapid și Chiajna, Buhăescu e dorit și el, dar niciunul nu va pleca pe mai puțin de 100.000 de euro!”, a spus patronul Metalului, Cătălin Rufă.
 
Timișorenii au reununțat până acum în această iarnă la fostul ei golgheter, Szabolcs Szekely, al cărui contract a fost reziliat de comun acord.
 
Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Pe aceeași temă