Acka a semnat cu CS U: „Sunt onorat să joc pentru Craiova”

Acka a semnat cu CS U:**

În cantonamentul din Slovenia, Stephane Acka a parafat înțelegerea cu Universitatea Craiova. Fundașul ivorian a declarat pentru site-ul oficial al clubului: „Sunt foarte fericit că am ajuns la Universitatea, pentru că este o echipă de tradiție. Sunt obiective mari, pretenții mari și mă bucur că sunt aici. M-a determinat să semnez cu Universitatea faptul că echipa m-a dorit din iarnă și m-a sunat și acum, precum și faptul că m-am simțit bine în Craiova. Este o mare onoare să joc pentru echipa Craiovei. Le mulțumesc celor din conducere pentru că au avut încredere în mine, lui Augustin Călin și impresarului meu”.

Acka a spus care sunt și obiectivele personale: „În primul rând vreau să intru cât mai repede în formă, să dau totul pentru echipa Craiovei. Îmi doresc să facem un grup puternic și să intrăm în primele cinci echipe din campionat, pentru că Craiova merită o echipă puternică în liga întâi”.

Stephane Acka are 23 de ani, joacă pe postul de fundaș central, iar de-a lungul carierei a evoluat la formațiile Hellas Verona, Belluno și FCU.

Sursa: CS U Craiova

Pe aceeași temă