Achizițiile Brașovului pentru lupta la promovare ar putea fi jucători din Liga 3. „Din ce am înțeles, sunt doriți la Steagu'”

Achizițiile Brașovului pentru lupta la promovare ar putea fi jucători din Liga 3.**

Rămas fără bani în această iarnă, FC Brașov își leagă speranțele în continuarea activității de tranșa a doua pe care o are de primit din partea Stelei în contul transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. Cum jucătorii și angajații clubului au intrat în vacanță cu buzunarele goale, o parte din banii pe care clubul îi va primi vor fi direcționați către achitarea acestor restanțe. Antrenorul Cornel Țălnar ar fi vrut la finalul primei părți a sezonului să stabilească strategia pentru la primăvară, în privința pregătirii și a achizițiilor, însă, cum situația clubului e incertă, a plecat acasă plin de semne de întrebare.

„Stegarii” au însă și varianta de rezervă, readucerea la club a jucătorilor împrumutați la alte echipe. Printre cei care au impresionat în prima parte a sezonului se numără brașovenii de la AFC Hărman, a doua clasată din Seria 1 a Ligii 3. Antrenorul-jucător Florin Stângă speră însă ca FC Brașov să îi lase în continuare la dispoziția sa pe Alexandru Tănase (portar), Alexandru Avram (mijlocaș) și Vlăduț Boția (atacant – foto) pentru a duce mai departe lupta pentru promovare cu liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

„O situație complicată o avem și cu Tănase, Avram și Boția, jucători care sunt împrumutați la noi de la FC Brașov și, din ce am înțeles, sunt doriți la Steagu’. Chiar îmi doresc o colaborare perfectă cu cei de la FC Brașov, astfel că așteptăm să se clarifice lucrurile acolo, să vedem pe ce jucători vom conta în retur”, a spus Stângă pentru Monitorul Expres.

Vali Ion și Flavius Gheorghe și-au reziliat contractele cu Hărman, Ioniță vrea să plece

AFC Hărman a încheiat turul Ligii 3 pe locul 2 în Seria 1, la trei puncte în spatele liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Finalul primei părți a sezonului a dus însă la schimbări la gruparea brașoveană. Antrenorul Claudiu Ionescu a fost îndepărtat, locul său fiind luat de Florin Stângă și Ioan Naghi. Aceștia din urmă au decis și care sunt primii jucători la care renunță în această iarnă.

„Ne-am despărțit de Vali Ion și Flaviu Gheorghe, am discutat cu ei, au înțeles și chiar mi-au mulțumit pentru că am fost sincer cu ei. Un alt jucător de bază în turul campionatului, fundașul central Ioniță își dorește să plece, dar până acum nu este nimic concret. Ne dorim să întărim lotul, suntem în discuții cu mai mulți tineri jucători, acum rămâne de văzut și ce vom putea lua. Eu îmi doresc să avem la Hărman o echipă formată din jucători brașoveni și împreună să atacăm promovarea”, a mai declarat, pentru sursa citată, Florin Stângă, care a hotărât ca reunirea echipei să aibă loc pe 16 ianuarie.

Pe aceeași temă