Achiziție importantă în defensivă pentru Concordia Chiajna. Un fost jucător la FCSB, Craiova sau Viitorul a semnat cu echipa lui Laurențiu Diniță

Rămasă fără Andrei Marc (26), cedat sub formă de împrumut la FCSB, Concordia Chiajna a căutat și a găsit rapid un înlocuitor pentru locul lăsat liber în centrul defensivei. Laurențiu Diniță a optat tot pentru un jucător experimentat, unul care are meciuri în Liga 1 pentru Ceahlăul, FCSB, U Craiova, Viitorul și FC Botoșani. Este vorba despre Andrei Dumitraș (31 de ani), fundaș care ultima dată a fost legitimat la FC Botoșani, unde în sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri în prima ligă.

Vârful carierei lui Dumitraș a fost în 2012, atunci când FCSB îl cumpăra de la Ceahlăul, însă jucătorul nu a stat prea mult la clubul lui Gigi Becali și s-a întors la formația din Piatra Neamț. A ajuns apoi la U Craiova, unde a stat două sezoane și jumătate, pentru o scurtă perioadă a trecut pe la Viitorul, iar un an și jumătate și l-a petrecut la FC Botoșani. De curând s-a despărțit de moldoveni și între timp a obținut diplomă pentru a profesa ca preparator fizic după ce se va lăsa de fotbal.

„M-am despărțit de Andrei. Eu am vorbit personal cu el, e un copil bun. Pe postul lui sunt încă doi jucători (n.r. – Patache și Haruț). I-am propus, el are facultatea făcută, este la bază și preparator fizic, îi ofer un loc în club când termină.  Decât să stea pe bancă, să-și facă jocul în altă parte. I-am dat drumul să plece. Dacă nu-și găsește, rămâne la mine. Dar el vrea să joace meci de meci”, spunea, nu cu mult timp în urmă, Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, la ProSport LIVE.

„Bun venit, Dumitras Andrei! 🦅💚
Laurențiu Diniță are un nou jucător sub comanda sa. Fundașul care a activat ultima dată la echipa de liga 1 FC Botoșani, Ioan Andrei Dumitraș, a venit să pună umărul la îndeplinirea obiectivului clubului nostru. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a mai jucat, de-a lungul carierei sale, la echipe precum Ceahlăul Piatra Neamț, Steaua București, CSU Craiova și FC Viitorul. Îi urăm „Bun venit!” și mult succes în tricoul „vulturilor”! ⚽️ #CSCC #strongertogether💪🦅”
, a anunțat Concordia Chiajna, transferul lui Dumitraș.

 

Pe aceeași temă