Andrei Dumitraș și Alin Dudea continuă cu CSM Reșița. Anunțul clubului din Valea Domanului

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 18:02 Liga 2
Andrei Dumitraș și Alin Dudea continuă cu CSM Reșița. Anunțul clubului din Valea Domanului

Până când își va relua antrenamentele pentru noua ediție de campionat a Ligii 2, 2020/2021, după ce reunirea stabilită inițial pentru 22 iunie a fost amânată cel puțin pentru începutul lunii iulie, CSM Reșița încearcă să își contureze lotul pe care noul antrenor Alexandru Pelici se va baza.

Echipa din Valea Domanului a perfectat până acum două achiziții, a atacantului lituanian Deivydas Matulevicius (31 de ani) și a mijlocașului Vlad Chera (20 de ani), însă a prelungit contractele și cu șapte fotbaliști din actualul lot cărora le expira acordul la finalul acestei luni. Cu doi dintre ei s-a bătut palma astăzi, 25 iunie.

CSM Reșița a anunțat că a ajuns la un acord cu fundașii Alin Dudea și Andrei Dumitraș pentru prelungirea contractului, după ce, până acum, conducerea îi convinsese și pe Victoraș Astafei, Laurențiu Buș, Cristian Danci, Laurențiu Breșneni și Cristian Zimmermann.

Andrei Dumitraș și Alin Dudea continuă cu CSM Reșița

Ambii jucători defensivi semnaseră inițial, la începutul acestui an, cu CSM Reșița până la finalul acestui sezon care avea să se încheie după doar 24 de etape, ”înghețat” de FRF din cauza pandemiei de COVID-19. Acum și-au prelungit acordurile pentru încă un campionat.

Andrei Dumitraș (32 de ani) a venit la Reșița după ce s-a despărțit în iarnă de Concordia Chiajna, unde în acest sezon a prins 13 meciuri. Un meci din două jucate în acest an, cu Rapid (1-0 în Regie), a apucat să joace Dumitraș sub comanda fostului antrenor Dorinel Munteanu.

Alin Dudea (23 de ani) a fost împrumutat tot la începutul anului, de la Dinamo, după ce fundașul s-a despărțit de Chindia Târgoviște, pentru care în acest sezon a jucat doar 172 de minute în cinci meciuri. La CSM Reșița a fost utilizat în ambele întâlniri desfășurate de echipă în acest an, cu Pandurii (4-1 la Târgu Jiu) și Rapid (1-0 în Regie). Acesta fusese adus în locul lui Marco Ehmann, rechemat de Dinamo de la Reșița.

”În proporție de 80 la sută va rămâne nucleul actual”, spunea, pentru Liga2.ro, președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, după ce anunța transferul lui Matulevicius.

Până acum, la capitolul despărțiri, CSM Reșița nu a anunțat nimic.

Altfel, în această săptămână, la stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița au început lucrările de modernizare a suprafeței de joc.

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă