Achiziție din Thailanda pentru „stegari”. „Îmi doresc cu adevărat să joc la FC Brașov”

Achiziție din Thailanda pentru

Cu o zi înaintea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea din etapa a 12-a a Ligii 2, FC Brașov a mai realizat un transfer, unul în care conducătorii clubului de sub Tâmpa își pun mari speranțe pentru a mări media de goluri înscrise în acest sezon. Mijlocașul stânga Adrian Grigoruță (32 de ani) a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Brașov, iar noua achiziție are drept de joc pentru că actele au fost înregistrate la FRF, anunță Monitorul Expres.

La recomandarea lui Romeo Surdu, Grigoruță a susținut probe la FC Brașov și se pare că l-a convins pe antrenorul Adrian Szabo că merită să facă parte din lotul echipei. „Încă de anul trecut am decis să mă întorc în România. Deși sunt sucevean, acum un an mi-am cumpărat o casă la Brașov pentru că este cel mai frumos oraș din România. Când s-a ivit posibilitatea să fiu chemat la FC Brașov nu am ezitat, pentru că știu că este un club de tradiție în fotbalul românesc. Îmi doresc cu adevărat să joc la FC Brașov. Știam multe lucruri despre FC Brașov de la Gabi Stan, antrenor cu care am lucrat la Milsami, dar și de la Surdu și Mendizov. Am găsit un grup de jucători buni și chiar dacă în startul campionatului rezultatele au fost oscilante, eu sunt convins că FC Brașov va avea forța să atace promovarea”, spunea Grigoruță într-un interviu acordat pentru Monitorul Expres în urmă cu o lună.

Până la vârsta de 27 de ani Adrian Grigoruță a îmbrăcat tricourile echipelor Ceahlăul Piatra Neamț, FC Botoșani, Prefab Modelu, CSM Râmnicu Vâlcea sau Cetatea Deva. În anul 2010 jucătorul a făcut pasul în campionatul Republicii Moldova, acolo unde a jucat la Milsami Orhei, grupare cu care și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa. Apoi a jucat la Okzhetpes Kokshetau, în Kazakhstan, iar anul trecut a evoluat în Israel și Thailanda.

Pe aceeași temă