Academica a câștigat la scor duelul cu SCM Pitești

Academica a câștigat** la scor duelul cu SCM Pitești

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești au disputat, sîmbătă seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, primul joc de verificare din această perioadă de pregătire. Adversarul formației pregătite de Adrian Dulcea a fost FC Academica, echipă adoptată de Primăria Pitești, care, din toamnă, va juca meciurile de Liga a doua pe stadionul Nicolae Dobrin. Confruntarea a fost cîștigată de Academica, ea impunîndu-se cu 5-1 în fața unei echipe formate din foarte mulți puști și care este la începutul perioadei de pregătire.

Pen­tru formația de liga secundă au marcat Buia (min. 25), Szabo (min. 29), Șușu (min. 43), Pușcaș (foto) (min. 55), Marciuc (min. 67), în timp ce golul de onoare al SCM-ului a fost reușit de Naciu în minutul 81. Confruntarea dintre cele două echipe a fost urmărită doar de o mînă de oameni, care au trebuit să înfrunte ploaia măruntă care a căzut în timpul meciului. Partida a fost la discreția celor de la Academica, ce au deja o lună de pregătire, dar și mulți jucători cu experiență în lot, în­să nici jucătorii lui Dulcea nu s-au lăsat mai prejos, în ciuda golurilor primite, ei punînd în pericol poarta adversă în cîteva rînduri. Tehnicianul SCM-ului, A­drian Dulcea, încearcă să completeze lotul cu fotbaliști de valoare, iar de cîteva zile are în probe și trei jucători brazilieni. Guilherme, Dodo și Alemao au fost testați în amicalul de sîmbătă, iar în aceste zile, tehnicianul va lua o decizie în privința lor.

SCM Pitești, I repriză: Vlăsceanu – Dima, Marincău, Dumitrache, Guilherme – Marcu, Popescu, Neagu, Stancu – Albu, Simion. Pe parcurs au mai jucat: Udeanu, O­prea – Ghiță, Delcea, Alemao, Mi­cu, Moise, Giurgea, Păun, Ia­mandi, Alexe, Pravăț, Alecu, Naciu, Dodo, Pană, Dalu.  Antrenor: Adrian Dulcea.
FC Academica: Lungu – David, Popa, Vițelaru, Tătar – Buia, Olariu, Pătrașcu, Șușu – Hamed Kone, Szabo. În repriza a doua au mai jucat: Gudea – Stancu, Nițu, Marciuc, Pop, Pușcaș, Venter, Dedu și Drăgăniță. Antrenor Marius Baciu. 

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă