Abba vrea să încânte la Severin

20 Dec. 2011, 11:37 Bursa transferurilor
Abba vrea** să încânte la Severin

După ce s-a pregătit pe finalul turului cu echipa severineană, nigerianul Paul Abba a semnat pe două sezoane și jumătate cu Gaz Metan Severin.
Atacantul de 21 de ani l-a convins pe antrenorul Marian Bondrea în jocul-școală disputat pe 1 decembrie, pe Stadionul „Termo”, când au fost testați și o serie de juniori din propria pepinieră.

Astfel, Abba va fi prezent pe 12 ianuarie la reunirea lotului și va face deplasarea cu echipa severineană în cantonamentul din Antalya (4-16 februarie). Bondrea speră ca atacantul african să confirme în retur și să-l înlocuiască pe golgheterul Laurențiu Boroiban, aflat pe picior de plecare.

„E un jucător tânăr, care era deja la Gaz Metan când am venit eu la Severin. S-a pregătit alături de echipă și mi-a lăsat o impresie bună. Are ceva calități și mai poate să crească în valoare. Sper să confirme și în campionat și să ne ajute în retur. E un atacant bunicel și la Gaz Metan sunt ceva probleme în ofensivă, unde nu avem prea multe soluții. Boroiban vrea să plece”, a spus antrenorul Marian Bondrea.

Constantin, noul președinte

După ce a perfectat primul transfer al iernii, Consiliul Director a mai făcut o mutare în această săptămână și a schimbat organigrama clubului. Anunțat inițial ca manager general, Gheorghe Constantin a fost instalat pe postul de președinte la Gaz Metan Severin, funcție pe care a preluat-o de la Răzvan Lupu, devenit vicepreședinte în noua organigramă.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

20 Dec. 2011, 11:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă