A șaptea achiziție a lui Florin Bratu la Aerostar, un jucător de bandă stângă cu meciuri în Liga 1

Aerostar a mai realizat o achiziție pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, ajungând în total la șapte nume noi certe în lot. Echipa antrenată de Florin Bratu a bătut palma, ieri, cu fundașul celor de la Daco Getica București, Iulian Carabela (22 de ani). Acesta poate fi utilizat și ca mijlocaș.

Jucătorul de bandă stângă care a evoluat în Liga 1 pentru fosta sa echipă, atunci când se numea Juventus, completează lotul Aerostarului, formație care are ca obiectiv menținerea în eșalonul secund.

În actualul sezon a fost utilizat în 17 meciuri de Marius Baciu, în 12 ca titular, totalizând 1014 minute jucate. În cariera sa a mai trecut pe la Axiopolis Cernavodă, Delta Dobrogea Tulcea și ACS Poli, în partea a doua a sezonului trecut, însă unde nu a apucat să joace.

„Bun venit în familia Aerostar, Iulian Carabela!
Cel de-al șaptelea transfer parafat astăzi de către Clubul Sportiv Aerostar este al fostului jucător al echipei Daco Getica București, Iulian Carabela! Mult succes Iulian! #alaturideaerostar”
, a anunțat Aerostar pe pagina sa de facebook.

În 2019, echipa lui Florin Bratu i-a mai adus și pe portarul Andrei Udeanu (ex SC Oțelul), fundașul Dudu Drugă (ex Energeticianul), mijlocașii Sorin Tăbăcariu (ex FC Argeș), Liviu Gheorghe (ex Dacia Unirea Brăila) și Alin Gojnea (ex CS Balotești) și atacantul Alexandru Pop (ex UTA).

La capitolul despărțiri, Aerostar a renunțat la portarul Alexandru Hărăguță, fundașul Sorin Ichim, mijlocașii Alex Sahru, Florin Istrate, Adrian Hurdubei și Andrei Gavrilă și atacantul Andrei Pavel.

Pe aceeași temă