A revenit Serediuc!

20 Jan. 2012, 07:00 Bursa transferurilor
A revenit **Serediuc!

Ceea ce se anunța a fi transferul surpriză al anului nu s-a mai finalizat. Internaționalul de juniori Tiberiu Serediuc a revenit de câteva zile sub culorile Otopeniului, împrumutul său la Chiajna nemaifiind de actualitate. Din câte se pare rațiunile pentru care această mutare a picat au fost legate de salariul jucătorului la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. În schimb, nu este exclus să reintre cărți celelalte echipe care și-au exprimat interesul pentru el în această iarnă.

Revenirea lui Serediuc a coincis cu anunțarea convocării lui la lotul de tineret al lui Săndoi, el urmând a face joncțiunea cu tricolorii după ce ilfovenii vor ajunge în cantonamentul din Antalya care va avea loc la începutul lui februarie.

Transferuri pe bandă rulantă

Pentru că tot vorbim de transferuri la Otopeni, gruparea ilfoveană a dat lovitura în această săptămână acoperindu-și aproape toate găurile din lot după plecările din pauza de iarnă. Astfel, echipa de lângă aeroport i-a mai adus pe Paul Șomodean de la Voința Sibiu, Bogdan Ungureanu de la Callatis și perechea Vasilescu – Vali Alexandru de la Brănești ridicând la opt numărul noutăților pentru retur. Vă reamintim că Romeo Bunică îi mai are la dispoziție pentru a doua parte a campionatului și pe Claudiu Dumitrescu și Sorin Pană de la Chiajna, pe Vătavu de la CSMS Iași, dar și pe împrumutatul Ciolacu de la Rapid II.

Două cantonamente de pregătire

În ceea ce privește pregătirea de iarnă, Otopeniul va juca mâine un amical la Izvorani cu cei de la Turris, pentru ca de luni să înceapă un cantonament montan de o săptămâna la Poiana Brașov, care se va încheia cu un amical pe 30 ianuarie cu un adversar care nu a fost încă stabilit. După două zile de repaus, ilfovenii vor pleca pe 2 februarie în Antalya, acolo unde vor sta până pe 18. În teorie pe 22 și 25 februarie se va mai juca câte un amical, dar tot așa cu adversari încă nestabiliți.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

20 Jan. 2012, 07:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă