A patra achiziție pentru ASU Poli! Timișorenii îi dau șanse unui jucător pus pe liber de CS Afumați

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Feb. 2018, 11:58 Actualizat: 07 Feb. 2018, 15:21 Bursa transferurilor

De luni, ASU Politehnica are un nou jucător în lot. Este vorba de un mijlocaș la care vecina de clasament CS Afumați a renunțat în această iarnă. Până acum, echipa susținută de suporterii timișoreni s-a mai întărit cu Cristian Scutaru, Marvin Schieb și Olivier Lusamba.

Cunoscut până de curând sub numele de Vasile Fernando Mihai, din vara trecută schimbându-și numele de familie în Nicolae, noua achiziție a Politehnicii este un mijlocaș ofensiv care poate juca atât în spatele vârfurilor, cât și în banda stângă.

Fotbalistul născut la Tecuci a împlinit 22 de ani la finalul anului trecut, pe 29 noiembrie, și a făcut mare parte a junioratului la Academia Hagi. Din 2013 a ajuns la FC Voluntari, pentru care a jucat trei meciuri în prima ligă și a dat un gol într-un meci cu ASA Târgu Mureș. Sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni, formație desființată între timp, iar în prima parte a campionatului aflat în desfășurare a jucat la CS Afumați, tot ca împrumut, și a dat un gol rivalei alb-violeților, UTA.

Noua achiziție a Politehnicii a jucat ultimele minute pentru CS Afumați tocmai pe 7 octombrie 2017, când intra în minutul 87 în meciul cu Foresta Suceava. Era etapa a 11-a a Ligii 2.

10 meciuri, dintre care în doar două a jucat ca titular, totalizând 305 minute, și 1 gol sunt cifrele lui Vasile Nicolae la CS Afumați, clubul ilfovean renunțând la jucător la finalul primei părți a sezonului

Au mai rămas posturi de acoperit

Vasile Nicolae are acum o cotă de 50.000 de euro pe transfermarkt.de, iar cea mai bună cotă a avut-o după perioada petrecută la Unirea Tărlungeni, 125.000 de euro. Timișorenii l-au împrumutat până la vară pe jucător de la FC Voluntari.

Altfel, alb-violeții mai au nevoie de un portar, deoarece Cosmin Dur-Bozoancă e „dublat” doar de Alex Borbei, în vârstă de 14 ani. De asemenea, echipa are un singur vârf de careu.

Timișorenii vor juca două amicale în două zile consecutive. Primul e miercuri cu CSM Lugoj, iar joi are loc un meci cu o altă grupare de Liga a 2-a CNS Cetate Deva.

Articol scris de Anda DELIU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Feb. 2018, 11:58 Actualizat: 07 Feb. 2018, 15:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă