A patra achiziție pentru ASU Poli! Timișorenii îi dau șanse unui jucător pus pe liber de CS Afumați

De luni, ASU Politehnica are un nou jucător în lot. Este vorba de un mijlocaș la care vecina de clasament CS Afumați a renunțat în această iarnă. Până acum, echipa susținută de suporterii timișoreni s-a mai întărit cu Cristian Scutaru, Marvin Schieb și Olivier Lusamba.

Cunoscut până de curând sub numele de Vasile Fernando Mihai, din vara trecută schimbându-și numele de familie în Nicolae, noua achiziție a Politehnicii este un mijlocaș ofensiv care poate juca atât în spatele vârfurilor, cât și în banda stângă.

Fotbalistul născut la Tecuci a împlinit 22 de ani la finalul anului trecut, pe 29 noiembrie, și a făcut mare parte a junioratului la Academia Hagi. Din 2013 a ajuns la FC Voluntari, pentru care a jucat trei meciuri în prima ligă și a dat un gol într-un meci cu ASA Târgu Mureș. Sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni, formație desființată între timp, iar în prima parte a campionatului aflat în desfășurare a jucat la CS Afumați, tot ca împrumut, și a dat un gol rivalei alb-violeților, UTA.

Noua achiziție a Politehnicii a jucat ultimele minute pentru CS Afumați tocmai pe 7 octombrie 2017, când intra în minutul 87 în meciul cu Foresta Suceava. Era etapa a 11-a a Ligii 2.

10 meciuri, dintre care în doar două a jucat ca titular, totalizând 305 minute, și 1 gol sunt cifrele lui Vasile Nicolae la CS Afumați, clubul ilfovean renunțând la jucător la finalul primei părți a sezonului

Au mai rămas posturi de acoperit

Vasile Nicolae are acum o cotă de 50.000 de euro pe transfermarkt.de, iar cea mai bună cotă a avut-o după perioada petrecută la Unirea Tărlungeni, 125.000 de euro. Timișorenii l-au împrumutat până la vară pe jucător de la FC Voluntari.

Altfel, alb-violeții mai au nevoie de un portar, deoarece Cosmin Dur-Bozoancă e „dublat” doar de Alex Borbei, în vârstă de 14 ani. De asemenea, echipa are un singur vârf de careu.

Timișorenii vor juca două amicale în două zile consecutive. Primul e miercuri cu CSM Lugoj, iar joi are loc un meci cu o altă grupare de Liga a 2-a CNS Cetate Deva.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă