A dat bani să scape de FC Argeș

01 Feb. 2012, 16:17 Bursa transferurilor
A dat bani** să scape de FC Argeș

Fostul mijlocaș al lui FC Argeș, Roberto Boboacă, este de câteva zi­le jucătorul lui ALRO Slatina. Fotbalistul piteștean s-a înțeles pentru un an și jumătate cu aluminiștii, iar ieri a plecat în cantonament în Antalya. Boboacă este mulțumit că revine din nou în circuit, după o pauză de câ­teva luni.

Mijlocașul a fost îndepărtat de la FC Argeș după ce a refuzat pre­lun­girea înțelegerii pe cinci ani, cu un salariu lunar de 1.500 lei. Bo­boacă a devenit liber de con­tract după ce a plătit o sumă de bani din propriul buzunar conducerii lui FC Argeș, pentru a primi dezlegarea: „Am semnat pe un an și jumătate și sunt convins că am făcut o ale­ge­re bună. Domnul Jane Nițules­cu mi-a întins o mână de ajutor într-un moment foarte greu. Mă bucur că am scăpat de FC Argeș! Am reușit să scap de ei după ce am dat bani de la mine din buzunar pen­tru a mă lăsa să plec. Am mai avut și alte oferte. Am discutat cu cei de la Ceahlăul Piatra Neamț, dar nu m-am înțeles cu ei la bani. Oferta de la ALRO Slatina a fost cea mai bună pentru mine. Obiec­ti­vul noii mele echipe este pro­mo­va­rea în Liga I. Au făcut transferuri bune și sper să mă integrez cât mai repede în lot”.

„N-am avut cu cine să mă înțeleg”

Boboacă este mulțumit de ceea ce a găsit la noua lui echipă, la ca­re vrea să se impună cât mai repe­de. „Eu am ieșit cam de 3-4 luni din circuit și nu m-am antrenat la ca­pacitate maximă, pentru că nu am avut echipă unde să joc, după ce am refuzat să-mi prelungesc con­tractul cu FC Argeș în condițiile pro­puse de ei. Ultimele șase luni pe­trecute aici au fost cele mai urâ­te. Eu voiam să rămân la Pitești, pen­tru că este clubul care m-a for­mat, însă nu am avut cu cine să mă înțeleg. Cei de la Slatina sunt profe­sioniști în fotbal și nu există termen de comparație cu FC Ar­geș. Condițiile de pregătire sunt mult mai bune decât la Pitești, iar la Sla­ti­na se vrea performanță cu ade­vă­rat”, a spus Boboacă.

Sursa: Curierul Zilei

01 Feb. 2012, 16:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă