16 jucători s-au înțeles verbal cu Marțian, urmează și alții

16 jucători s-au înțeles verbal cu Marțian,** urmează și alții

Înainte de a pleca la Cluj pentru a-și înmormânta mama, Adrian Marțian s-a întâlnit cu fotbaliștii pe care UTA ar dori să conteze din stagiunea următoare. În primul rând, Neagu, Bîrză, Monac, Raț și Gornic, fotbaliști care încă mai au contracte valabile cu arădenii și-au primit o parte (nu prea însemnată) din restanțele financiare și au pe masă și oferte de prelungire a înțelegerilor cu „Bătrâna Doamnă”. Apoi, portarii Oberhauser și Horvath, fundașii Țabără, Pascariu și Marcu, mijlocașii Roman, Totăzan, Domșa și Dumitru și atacanții Sălăjan, Tecsi au fost față în față cu noul patron al „alb-roșiilor” și, în principiu, i-au acceptat condițiile.

Firțulescu, Roșca și Zanardini semnaseră deja contracte cu UTA și nu au mai fost astăzi la birourile din Calea Aurel Vlaicu, deși italianul va trebui să accepte o reducere masivă de salar dacă vra să evolueze în „alb-roșu”. Arădenii îi mai doresc și pe Ardelean, Popescu și L. Neagu, dar Marcel Băban, proprietarul fotbaliștilor încă nu a ajuns la un acord cu conducerea „textilistă” pentru cedarea sub formă de împrumut a celor trei.

De asemenea, impresarul columbienilor Ospina, Medina și Moreno și-a dat acceptul ca jucătorii săi să semneze cu „alb-roșii” dacă le convin condițiile contractuale.

Probabil, multe se vor schimba dacă UTA va avea în sfârșit un antrenor, iar acesta va avea pretențiile sale în ceea ce privește calitatea lotului. Poate, unii ieși din schemă până să semneze efectiv contractele, urmând să apară câteva transferuri last time. Cel mai aproape de a sta pe banca „Bătrânei Doamne” este Eugen Trică, fostul mijlocaș al naționalei fiind așteptat în această seară la Arad.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă