Bunea: „Brăila va câștiga cu 1-0 din penalty”

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 19:51 Liga 2
Bunea:** „Brăila va câștiga cu 1-0 din penalty

În perspectiva meciului dintre CF Brăila și Delta Tulcea, vineri la Tulcea a avut loc ultima „trilaterală” privind înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Dunărea de Jos”, o inițiativă precursoare în perspectiva regionalizării României.

În timpul declarațiilor de presă făcute de către președintele Consiliului Județean Brăila în „Sala Dobrogea” a Consiliului Județean Tulcea acesta a spus la un moment dat: „Politica se face pe voturi cum fotbalul se joacă pe goluri. Apropo de fotbal, sâmbătă, Brăila va câștiga meciul cu Delta cu scorul de 1-0, cu gol din penalty”.

Prezent la discuțiile trilaterale purtate între reprezentanții administrației din Brăila, Galați și Brăila, primarul municipiului Galați, Marius Stan, fostul președinte de Champions League al Oțelului, a declarat: „Dacă Brăila și Galați au fost în prima ligă și chiar au fost și adversare, vă dați seama ce interesante ar fi meciurile între echipele din cele trei județe în prima ligă”.

Dacă Tulcea n-a avut niciodată echipă în Liga I, meciurile Tulcea-Galați-Brăila s-au purtat în ultimii ani în liga secundă și de fiecare dată adversitatea fiind la cele mai înalte cote între CF Brăila, Dunărea Galați și Delta Tulcea, în sezonul trecut tulcenii ratând promovarea chiar după un meci la Galați.

Sursa: Tulcea Sport

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 19:51 Liga 2
Pe aceeași temă