Buftea, favorită certă cu Sportul Studențesc

08 Sep. 2008, 16:52 Liga 2
Buftea, favorită certă cu Sportul Studențesc

Etapa a V- a din cadrul eșalonului secund seria întâi , va debuta în forță duminică începând cu ora 13.00, cu primul derby mai serios din acest campionat, datorită locurilor ocupate în clasament: CS.Buftea , liderul la zi al seriei I a Ligii a 2 va întâlni pe teren propriu, echipa Sportului Studențesc, ocupanta locului cinci.

În această serie este bine știut faptul că mai multe echipe au ca obiectiv principal promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc, printrea acestea numărându-se echipe ca: FC Buftea, FC Ploiești, FC Botoșani, Cehlăul Piatra Neamț și Sportul Studențesc.

O victorie a studenților pe terenul celor din Buftea ar fi o „ gură de oxigen” după rezultatele mai puțin convingătoare din deplasările de la Snagov și Giurgiu, de unde aceștia s-au întors doar cu 4 puncte din 6. Partida va fi una aprig disputată , în care doar forma de moment a unor jucători exponențiali precum Mansour și Varga, poate face diferența la această partidă.

Meciul se va juca doar cu sufletul de cei 22 jucători ce vor fi dispuși pe teren de cei doi antrenori: la gazde Ion Balaur și la oaspeți Adi Falub. Potrivit relatărilor oficialilor din Buftea, oaspeții „au o echipă bună cu jucători experimentați unii cu vechi ștate în prima ligă, jocul va fi unul foarte greu însă deschis oricărui rezultat, oricum noi avem ca obiectiv principal, obținerea celor trei puncte puse în joc „.

Articol scris de Andi Sârbu

08 Sep. 2008, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă