Buftea, blocată de studenți

Laurentiu Batranu 14 Sep. 2008, 21:03 Liga 2

Micuța arenă din Buftea a găzduit ieri la prânz derby-ul etapei a V-a din seria I a Ligii a II-a. Puțin peste 1.000 de spectatori s-au încumetat să înfrunte cele 10 grade de afară și să asiste la confruntarea dintre două candidate la promovarea în Liga I, FC Buftea și Sportul Studențesc. Prima parte a fost una extrem de plictisitoare. Ambele echipe au jucat exact în defensivă, iar în atac, Mansour, pe de o parte, și Curelea, pe de altă parte au fost ca și inexistenți. Mult mai interesante au fost zbaterile antrenorilor de pe margine.

Ion Balaur a țipat întruna la elevii săi, iar Adrian Falub ofta la fiecare pasă greșită a mijlocașilor. Singura ocazie notabilă a primei reprize s-a petrecut în minutul 45, când șutul lui Alin Rațiu a fost respins în corner de Samoilă. Partea secundă a fost ceva mai animată. Ambele echipe au lăsat garda jos și au încercat să puncteze. Rând pe rând, Mansour, Fl. Sandu și Pătraș, respectiv Varga, au ratat ocazii bune de gol. Finalul a confințit o remiză meritată. Astfel, FC Buftea cade pe locul trei în clasament, după CSM Ploiești și Ceahlăul.

Galeriile, alături de Poli Timișoara

Ca la orice derby care se respectă, în tribune s-au aflat și două galerii pe cât de numeroase pe atât de zgomotoase. De-a lungul întregii partide, fanii celor două echipe au stigat sloganuri pro-Timișoara și anti-Mircea Sandu. „Timișoara, Timișoara. Suntem alături de Timișoara”, sau „Mircea Sandu dă-ți demisia!”, au strigat suporterii de la Buftea și Sportul. De asemenea, „studenții” au afișat un banner pe care scria “Poli, te susținem!”.


Marian Iancu: „Cine p… mea e și Balaur să-mi schimbe jucătorii?“
Acționar la Buftea, Marian Iancu (foto, în stânga), s-a aflat ieri în tribună pentru a urmări jocul cu Sportul. Spre finalul meciului, nervos pe schimbările făcute de Balaur, Iancu a răbufnit: „Cine p… mea e și Balaur să-mi schimbe jucătorii?“ Alături de Iancu, în tribuna oficială s-au mai aflat Vasile Șiman, Chivorchian, Ilie Stan și Lavi Hrib.

"După ocaziile din repriza a doua, ar fi trebuit să câștigăm. E păcat. Am pierdut două puncte." – Ioan Balaur, antrenor FC Buftea

"A fost un meci spectaculor, cu multe ocazii. Păcat că nu a invins Buftea." – Marian iancu

"Sunt mulțumit cu acest rezultat. Ambele echipe vor lupta pentru promovare." – Adrian Falub, antrenor Sportul

 

Laurentiu Batranu 14 Sep. 2008, 21:03 Liga 2
Pe aceeași temă