Bucovina nu concepe al rezultat decât victoria la Piatra Neamț. „Vrem să facem tot ce este omenește posibil pentru salvarea de la retrogradare”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2016, 13:14 Liga 2
Bucovina nu concepe al rezultat decât victoria la Piatra Neamț.**

Victoria repurtată sâmbătă în fața grupării ACS Berceni, scor 1-0, în cea de-a doua etapă din play-out a avut darul să renască speranțele celor de la Bucovina Pojorâta în salvarea de la retrogradare. Distanța care-i desparte în acest moment pe fotbaliștii pregătiți de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely de poziția a treia, care asigură prezența la baraj, este de cinci puncte, iar ei cred că lupta rămâne în continuare deschisă.

Artizanul succesului din confruntarea cu liderul clasamentului a fost mijlocașul Cornel Căinari. Acesta a fost implicat direct în cele mai importante faze ale întâlnirii: a obținut și a transformat penalty-ul din minutul 32, care până la urmă s-a dovedit a fi decisiv, ulterior, în minutul 41, provocând și eliminarea de pe teren a ilfoveanului Alexandru Radu, aspect care a cântărit hotărâtor în deznodământul final.

„A fost un meci greu, de luptă, în care ne-am impus meritat. Ne bucură acest succes, în condițiile în care am avut în față o echipă bună, având în componență fotbaliști experimentați, precum Epaminonda Nicu sau Răzvan Pădurețu, care au evoluat în trecutul nu foarte îndepărtat în Champions League. Am dovedit că suntem pe un trend ascendent, așa că mergem la Piatra Neamț hotărâți să luăm toate cele trei puncte. Vrem să facem tot ce este omenește posibil pentru salvarea de la retrogradare, mai ales că oficialii clubului ne-au transmis că există un proiect îndrăzneț pentru sezonul viitor”, a declarat Cornel Căinari.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Apr. 2016, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă